Teraz na wersji mobilnej ten jasnoniebieski przycisk z licznikiem i wyborem strony jest zbyt jasny i prawie nie widać na nim czcionki.
Kolor może być tylko czcionka mogłaby być czarna. Da radę to zmienić?Musi być taki kolor żeby było widać font biały, czarny i zielony bo za wszystko odpowiada ten sam.... więc może różowy![]()
Kolor może być tylko czcionka mogłaby być czarna. Da radę to zmienić?
Dajcie znać czy zostawić ten dodatek czy może usunąć.
Strona się ładuje dłużej tylko jak coś dłubiemy w forum czyli tłumaczymy na PL to co nie jest przetłumaczone czy edytujemy style i instalujemy dodatki.Powinno teraz śmigać normalnie.ej... strona forum mi sie laduje 3 lata (no dobra, 2 i pUl)... i mam wrazenie ze to przez to ze sie koleczko z boku kreci?
Chcialem powiedziec ze mam Windowsa w wersji 10 i niebieskom przegladarke.
A, i czarny styl na forum mam!![]()
Ma mam możliwość wyboru tylko koloru natomiast Background i image już nieUżytkownicy PZD
Pytanko do was
zainstalowałem dodatek który pozwala każdemu z was ustawić sobie kolor PZD, aby to zrobić należy kliknąć na ten trybik (trybik jest na głównej stronie PZD)
![]()
![]()
Pojawi się panel gdzie możecie zmienić kolor PZD.
Dajcie znać czy zostawić ten dodatek czy może usunąć.
Włączyłem to brakujące ale nie działa, odśwież stronę i zobacz.Ma mam możliwość wyboru tylko koloru natomiast Background i image już nie
BTW
Z tym różowym to was chyba już całkiem pogięło
Ma mam możliwość wyboru tylko koloru natomiast Background i image już nie
BTW
Z tym różowym to was chyba już całkiem pogięło
Różowy to mój styl testowy ale jak będziecie na niego narzekać to będzie to jedyny styl do wyboru![]()