Mi brakowało paru serwisów, czy formatów, więc o ile nie "mulą" forum, to można je zostawić. Tym bardziej, że zawsze można ukryć linki w spojlerze lub "kod".Lista BBocde dostępna na PZD
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zostawić wszystkie czy może wyłączyć jakieś![]()
Mulić nie mulą bo to tylko bbcody zresztą włączyłem opcję w tym dodatkuMi brakowało paru serwisów, czy formatów, więc o ile nie "mulą" forum, to można je zostawić. Tym bardziej, że zawsze można ukryć linki w spojlerze lub "kod".
Defer loading embedded content until it's visible (experimental)
Deferring the loading of embedded content makes pages load faster and use less memory.
Tak się zastanawiam czy nie było by dobrym pomysłem oddzielenia promocji MAC'a od windy .....?
w sumie można wrzucać do jednego wora ale w przypadku promocji na Maca wystarczy dodać tag coś ala Mac, mac osx i po tych tagach znajdzie się wszystkie promocje np: na Maca.Chmurę tagów widoczną na głównej stronie z prawicy dodam, tylko muszę wtyczkę taką znaleźć.Tak się zastanawiam czy nie było by dobrym pomysłem oddzielenia promocji MAC'a od windy .....?
Jak będziesz miał więcej pomysłów to pisz śmiało, kukniemy co da się zrobićjak tam sobie uważacie .. ja tylko głośno pomyślał![]()
Można i rozdzielić ale myślę że łatwiej i szybciej jest dodać tak jak wcześniej pisałem, chmurę tagów z prawej strony forum.Na Mac'a dajemy tylko promocje a więc gdy kliknie się na tag Mac to pokażą się wszystkie promocje na Mac'aFajnie by było jakby w powiadomieniach ( np. forum Programy z promocji / Freebies) można się było zdeklarować, Mac czy Windows.
Teraz muszę się przekopywać przez promocje Maca. A może można by było rozdzielić to forum. E, pewnie za dużo chcę....
Programy Za Darmo - Error
You do not have permission to view this page or perform this action.
Tak, ten post został skasowany z tego co widzę i dlatego jest błąd.