Po zalogowaniu przenosi mnie na sam dół tam gdzie jest czat, da się to zmienić żeby nie trzeba było za każdym razem przewijać do góry?
A jaki dokładnie adres masz wpisany w sticky?@al zrobiłem tak ale nie pomogło dalej chwilę po zalogowaniu zjeżdża na sam dół. Ale to fakt wina sticky password bo ręczne wpisanie loginu i hasła nie powoduje tego. Co więcej przy włączonym sticky password nawet kliknięcie logo strony na górze powoduje przewinięcie na dół.
Dalej to samo ale można z tym żyć dodam tylko że kiedyś przed zmianami na forum było OK
Czyli u Ciebie działa prawidłowo ze Sticky PasswordSkoro taki wątek się pojawił to i ja zapytam. Co zrobić aby było tak jak ma @maxel? U mnie ciągle otwiera się na górze strony i ciągle muszę przewijać w dół, do czatu. Sticky Password może pomóc? Śledzę wątek z napięciem.A z nowego forum jestem super zadowolony.
nic, myślałem że @hocik używa Sticky Password, ja zainstalowałem Sticky Password bo chciałem sprawdzić ale niestety nie sprawdziłem bo podczas tworzenia konta ID czy coś takiego Sticky Password uparcie twierdził że nie mam połączenia z internetemTo znaczy co podać?
@OXYGEN THIEF sprawdzałeś może u siebie?