wiem, wiemTakie cuś jest w ustawieniach w PA.
wiem, wiemTakie cuś jest w ustawieniach w PA.
trzeba jakieś nazwy do tego wymyślić
ładne ale trzeba więcejMoje nieładne
ładne ale trzeba więcej
To jest dobre. Myślę jednak, że te które już są to też tak na próbę(?).Ochrona Pc - Kenny Loggins - "Danger zone"
To jest dobre. Myślę jednak, że te które już są to też tak na próbę(?).
To chyba to samo o ile da się nadać rózne w róznych tematach i da się sortować tym tematy po kliknięciu w prefix.Tak jak wyżej Kamelka napisała bazarek szukam, oddam, zamienię.Konkursy np .PZD,inne,zakończony.W programach z promocji można by dodać np takie ogólne np.grafika,AV,wideo,narzędzia itp.Hot Deals czyli zniżki na gry tutaj gry ,programy .Nazwy raczej do ustalenia.Na warezach to stosują np na naszym pebie i całkiem fajnie się tym sortuje tematy ,pod kątem tego co nas interesuje.Chodzi o toZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Można to dodać, tylko musiałbym wiedzieć jakie są potrzebne te prefixy
Wszystko się da zrobić. Konkretne prefiksy można przypisać do różnych tematów. Można zdecydować kto ma możliwość ich dodawania. Sortowanie też jest możliwe i z tego co zdążyłem sprawdzić działa dobrze.To chyba to samo o ile da się nadać rózne w róznych tematach i da się sortować tym tematy po kliknięciu w prefix.Tak jak wyżej Kamelka napisała bazarek szukam, oddam, zamienię.Konkursy np .PZD,inne,zakończony.W programach z promocji można by dodać np takie ogólne np.grafika,AV,wideo,narzędzia itp.Hot Deals czyli zniżki na gry tutaj gry ,programy .Nazwy raczej do ustalenia.Na warezach to stosują np na naszym pebie i całkiem fajnie się tym sortuje tematy ,pod kątem tego co nas interesuje.
To fajnie .Widziałem to na kilku forach na Xenforo i całkiem sprawnie ułatwia to sortowanie tematów, tylko nie byłem pewny czy to jest wbudowane ,czy trzeba ładować do tego jakieś dodatki.Teraz nic tylko wdrażać "dobrą zmiane" jak jest zgoda prezesaWszystko się da zrobić. Konkretne prefiksy można przypisać do różnych tematów. Można zdecydować kto ma możliwość ich dodawania. Sortowanie też jest możliwe i z tego co zdążyłem sprawdzić działa dobrze.
To fajnie .Widziałem to na kilku forach na Xenforo i całkiem sprawnie ułatwia to sortowanie tematów, tylko nie byłem pewny czy to jest wbudowane ,czy trzeba ładować do tego jakieś dodatki.Teraz nic tylko wdrażać "dobrą zmiane" jak jest zgoda prezesa
M.O.P MANAGER ma często magiczne moce niczym pani z sekretariatu na studiach nigdy nic nie wiadomo.Ludzie w hełmach to ludzi w hełmach[avatar] zawsze mają władze czy to z garnka czy prawdziwy ,ale władza jestTo musisz czekać na decyzję prezesa. Ja tu tylko sprzątam