Zmiany, zmiany, zmiany....

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Somewhere over the rainbow.
zj8YU1Q.jpg

No i niestety czytelność nie za bardzo. Może coś między żółcią a pomarańczą, albo jasno niebieski (chociaż wtedy będzie chyba zbyt jednolicie).
Przecież to było tylko na chwilę przy zmianie innego koloru kontrast sobie ustawiałem. Takich kwiatków to jest co chwilę pełno. A czerwony nie tego dotyczył.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Widzę, że jest już dobrze.

alchemia

Wygadany
Reakcje/Polubienia
14
W stylu Flat Awesome Dark na ciemnym tle ciemna kropka pierwszego nieprzeczytanego postu. Nie wdać, tylko na wyczucie można klikać.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
464
Miasto
szczecin
Logo do Flat Darka też jest w archiwum, ale nie wiem jak z prawami autorskimi.
H87ndbf.jpg

Ostatnia edycja:

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Nie pamiętam czy tak było od początku czy w trakcie zmian wkradł się jakiś błąd ale w xenForo 2.0 na obecną chwilę przy użytkowniku nie ma informacji o tym kiedy dołączył i tych dwóch pozostałych. W pozostałych stylach te informacje są.

Fajnie że można w jakimś temacie zacząć coś pisać, wyłączyć komputer a po zalogowaniu dalej kontynuować. Przynajmniej u mnie (xenForo) nic się nie straciło.

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Nie pamiętam czy tak było od początku czy w trakcie zmian wkradł się jakiś błąd ale w xenForo 2.0 na obecna chwilę przy użytkowniku informacji o tym kiedy dołączył i tych dwóch pozostałych. W pozostałych stylach te informacje są.

Fajnie że można w jakimś temacie zacząć coś pisać, wyłączyć komputer a po zalogowaniu dalej kontynuować. Przynajmniej u mnie (xenForo) nic się nie straciło.
styl był aktualizowany, już poprawiłem , dzięki

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Mam pytanie. W starej wersji forum miałem pootwierane w przeglądarce masę istotnych dla mnie kart z rożnymi tematami. Po zmianie na nowe forum strony te nie działają, jakby adres tych stron się zmienił czy coś, np:
http://programyzadarmo.net.pl/progr...ampoo-photo-commander-14-za-darmo-t26571.html - nie działa.
http://programyzadarmo.net.pl/cieka...873.html?sid=13050b4466e4079e25d167fe09e6db2c - nie działa itd.
Czy jest jakiś sposób na otwarcie tych kart, czy zostaje wyszukiwanie w wyszukiwarce?
Już działa :yhyio

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dobrze by było jak wcześniej, czyli na górze najnowsze posty. No i skiny jakieś takie mało przejrzyste.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Dobrze by było jak wcześniej, czyli na górze najnowsze posty. No i skiny jakieś takie mało przejrzyste.
Będzie to zrobione. Skiny można dograć jak masz jakąś propozycję to podaj.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Coś w stylu malwaretips.com.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Witam. Panowie, ale opcje prywatności to w ogóle nie działają. Mogę sobie klikać w profilu do woli, czy chce być widoczny, czy też nie, ale i tak wszędzie widać, w które tematy wchodziłem i które czytam. Przy tym temacie widzę, kto się zalogował w ciągu ostatnich trzech dni. Zobaczyłem. Tylko po co? Na komórce zajmuje to już jeden ekran, a za tydzień pewnie będzie 2, z czasem dojdziemy do kliku. I tak pod każdym tematem.
vlQiuiV.jpg

Poza tym nie wszyscy autorzy tagują nowe tematy. Skoro jest opcja, to korzystajmy. Kto wie, może wtedy szukajka lepiej zacznie działać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Witam. Panowie, ale opcje prywatności to w ogóle nie działają. Mogę sobie klikać w profilu do woli, czy chce być widoczny, czy też nie, ale i tak wszędzie widać, w które tematy wchodziłem i które czytam. Przy tym temacie widzę, kto się zalogował w ciągu ostatnich trzech dni. Zobaczyłem. Tylko po co? Na komórce zajmuje to już jeden ekran, a za tydzień pewnie będzie 2, z czasem dojdziemy do kliku. I tak pod każdym tematem.
vlQiuiV.jpg

Poza tym nie wszyscy autorzy tagują nowe tematy. Skoro jest opcja, to korzystajmy. Kto wie, może wtedy szukajka lepiej zacznie działać.
Mogę wyłączyć opcję kto czytał ten temat i zostawić kto czyta teraz.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Mogę wyłączyć opcję kto czytał ten temat i zostawić kto czyta teraz.
Dobrze, ze wyłączyłeś, gdyż na urządzeniach mobilnych lista userów, którzy wyświetlili temat niedługo zajęłaby kilka ekranów. :ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
W domyślnym stylu Flat dodałem waszą upragnioną opcję "nowe posty" sprawdźcie czy jest ok, do innych styli też muszę dodać.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
i czy nowe forum nie jest co raz bardziej podobne do starego. Jak mamy czas to robimy co trzeba. Dobry podział obowiązków i wszystko idzie do przodu :dance

Do góry