zawsze mogę usunąć ten dodatek
Nie zauważyłem takiej przypadłości. Jedynie sam avatar jest większy od pozostałych i tytuł tematu prawie na niego nachodzi.Czy też tak macie przy odświeżaniu na głównej i wejściu na główną zanim się to załaduje? W tematach robią się odpowiednio większe.
![]()
A co to za logowacz?Widzę, że więcej osób go używa
![]()
Dorzuciłem nowy dodatek do forum, jeśli ktoś nie ma wgranego własnego avatar'a to dostaje automatycznie avatar w postaci pierwszej literki swojego nicka
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Dzień dobry. Zastałem Jolkę?
A teraz zagadka dla prezesów?
Masz rację Zeno, jakoś wybiórczo ukrywa linki.Miło, że przeczytane, ale zagadka aktualna...![]()
Żadna to zagadka, po prostu z tego co się orientuję to trwa konkurs na Process Lasso Pro Lifetime więc link do Bitsum został dodany do białej listy czyli na czas konkursu jest odblokowany :secretDzień dobry. Zastałem Jolkę?
A teraz zagadka dla prezesów?
Propozycja
dać organizującym konkursy możliwość przyklejenia tematu,
chyba piszę to tylko w swoim imieniu![]()
Popieram bo widzę, że konkursowi Janusze znowu w akcjiZastanawiam się, czy nie byłoby dobrym pomysłem powrót do wyłączenia licznika postów w tematach konkursowych...![]()
znalazłem jak to zrobić i później ustawięZastanawiam się, czy nie byłoby dobrym pomysłem powrót do wyłączenia licznika postów w tematach konkursowych...![]()