Zoner Photo Studio 14 PRO za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
Zoner Photo Studio 14 PRO - to rozbudowana aplikacja służąca do zarządzania oraz edycji cyfrowych zdjęć.

Zoner Photo Studio 14 PRO został wyposażony pokaźną ilość narzędzi służących do katalogowania, archiwizowania i umieszczania zdjęć w sieci. Program pozwala skopiować zdjęcia z urządzeń takich jak aparaty cyfrowe czy skanery i dokonać ich szybkiej korekty/edycji. Zoner Photo Studio 14 PRO umożliwia także bardziej zaawansowaną edycję zdjęć, tworzenie panoram, fotografii 3D, kalendarzy, kartek pocztowych i wiele więcej.
http://programyzadarmo.net.pl/zoner-photo-studio-14-pro-za-darmo/

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66728
Program b.dobry.Używam go od kilku miesięcy.Szkoda tylko,że brakuje spolszczenia.Łatwiej by się pracowało.A może ktoś z szanownych forumowiczów je posiada?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Uwaga zmodyfikowałem ten post i instalator dzięki spolszczeniu , które udostępnił na forum OXYGEN THIEF
Dzisiejsza promocja 14 PRO jest drugą po TipRadar promocją pełnej wersji tego program.
Dzisiejszy instalator tutaj :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Instalator w wersji polskiej sam program jest już również w wersji polskiej.
zoner.JPG

Clipboardn.jpg

Pozdrawiam

A

Anonymous

kagar54 napisał:
Emmeres,spolszczenie gotowe można pobrać na chomiku kingomatic , pobrałem i działa bardzo dobrze .
Jest tam gdzieś samodzielne spolszczonko, czy trzeba ssać cały progs? Ewentualnie wrzuć tą bibliotekę zpsres.US.dll :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
marsellus napisał:
kagar54 napisał:
Emmeres,spolszczenie gotowe można pobrać na chomiku kingomatic , pobrałem i działa bardzo dobrze .
Jest tam gdzieś samodzielne spolszczonko, czy trzeba ssać cały progs? Ewentualnie wrzuć tą bibliotekę zpsres.US.dll :dziwak

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Marsellus to jest raczej cały program do pobrania bo samo spolszczenie nie zawierałoby prawie 88 MB :szydera A jeżeli się da zrobić samo spolszczenie to z pewnością Emmers jak znajdzie chwilę to je zrobi :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
w pliku podanym przez moją czcigodną osobę jest samo spolszczenie, a raczej pliki które trzeba podmienić aby Profesjonalny Zenek 14 gadał po polsku.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Marsellinio nie ma się co śmiać, Oxy najzwyczajniej uprzedził mojego posta, chyba szybciej pisze na klawiaturze niż ja :nea
I dzięki Oxy za dobrą robotę :piwko

A

Anonymous

senior38 napisał:
Pobrałem ale gdzie umieścić to spolszczenie.Po próbach brak efektu.
Przenieś pliki 'calendar.dat;, 'mfc100pol' i 'zpsres.PL' do katalogu gdzie jest zainstalowany program.
Zazwyczaj jest to: "C:\Program Files\Zoner\Photo Studio 14\Program32

@Andy
Uważasz mnie za aż takiego idiotę? :szydera Przecież wiem że to była instalka z programem, pytałem czy nie ma gdzieś na tym chomiku samego spolszczenia. Bo samemu nie chciało mi się szukać :szydera

Do góry