Zoner Photo Studio 14 PRO za darmo !

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jeśli macie system 64 bitowy spolszczenie nie zadziała bo nie ma w programie katalogu program32 do którego należałoby dodać pliki językowe, jest natomiast katalog program64, ale plik są przeznaczone do wersji 32 bit i również nie zadziałają po wklejeniu do tego katalogu.
Proponuję odinstalowanie wersji wcześniejszej i zainstalowanie wersji 32 bit PL, którą przygotowałem, program będzie działał po polsku w każdym systemie, również 64 bit, bez dodatkowego wklejania plików językowych ponieważ te instalują się od razu podczas instalacji.
WizardImage.bmp

to jest wspomniany instalator

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Powodzenia i pozdrawiam. Instalator bazuje na ostatniej promocji GOTD i jest pozbawiony wersji 64 bitowej programu....

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Emmers napisał:
Jeśli macie system 64 bitowy spolszczenie nie zadziała bo nie ma w programie katalogu program32 do którego należałoby dodać pliki językowe, jest natomiast katalog program64, ale plik są przeznaczone do wersji 32 bit i również nie zadziałają po wklejeniu do tego katalogu.
Proponuję odinstalowanie wersji wcześniejszej i zainstalowanie wersji 32 bit PL, którą przygotowałem, program będzie działał po polsku w każdym systemie, również 64 bit, bez dodatkowego wklejania plików językowych ponieważ te instalują się od razu podczas instalacji.
WizardImage.bmp

to jest wspomniany instalator

Powodzenia i pozdrawiam. Instalator bazuje na ostatniej promocji GOTD i jest pozbawiony wersji 64 bitowej programu....
Ja mam system 64 Bit Windows 7 oraz Zoner Photo Studio w wersji 64 Bit i wszystko świetnie działa, pliki wkleiłem do katalogu 64 Bit chociaż 32 Bit też istnieje.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Niestety nie mogłem sprawdzić czy 32 bitowe biblioteki zadziałają prawidłowo w 64 bitowym programie. Jeśli działają to rzeczywiście super, nie przesądza to jednak faktu, że oryginalne biblioteki językowe w katalogu program64 są 64 bitowe. Również faktem jest że powyższy instalator instaluje od razu polską wersję programu ale...tylko 32 bitową. Myślę, że dla posiadaczy 32 bitowych systemów na coś się przyda.

A

Anonymous

:hi
Pytanie do kumatych w tym temacie :wariat
Jeśli mielibyście do wyboru Zonera 14 Pro i Ashampoo Photo Commandera 10, to na który soft padłby wybór? :dziękuję

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
To są dwa różne programy o innych możliwościach Jednak jeśli chodzi o obsługę fotografii cyfrowych stawiam na Zoner, nawet w wersji 10. Ma kilka narzędzi rodem z Photoshopa, ale łatwiejszych w użyciu niż w Photoshopie, stąd poprawianie i edytowanie zdjęć jest czystą przyjemnością, Ashampoo takich narzędzi edycji i poprawy obrazu nie posiada, ma za to sporo innych zalet. Mam kilka programów graficznych i jakoś z żadnego nie potrafię zrezygnować.

sharemore

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Promocyjny od strony giveawayoftheday.com się zakończył. Jeśli są zainstalowane na komputerze, a następnie po prostu skopiuj pliki "pack.dat" do niej na swojej pamięci. To jest szyfrowany licencja tej witryny.

Teraz można pobrać instalator próbną w domu> zainstalowany na komputerze> zastąpić pliki "pack.dat" z przechowywać powyżej> Otwórz program będzie można zobaczyć, że został całkowicie rejestracji.

Źródło:

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
sharemore napisał:
Promocyjny od strony giveawayoftheday.com się zakończył. Jeśli są zainstalowane na komputerze, a następnie po prostu skopiuj pliki "pack.dat" do niej na swojej pamięci. To jest szyfrowany licencja tej witryny.

Teraz można pobrać instalator próbną w domu> zainstalowany na komputerze> zastąpić pliki "pack.dat" z przechowywać powyżej> Otwórz program będzie można zobaczyć, że został całkowicie rejestracji.

Źródło:

Nie wiem o co chodzi autorowi i jakim językiem się posługuje na co dzień, ale ten program był nie tylko w promocji giveawayoftheday, również w Tipradar jak i w niektórych czasopismach. Licencja nie jest zaszyfrowana w pliku pack.dat w folderze programu lecz w lokalizacji All App Data\Zoner\NLMDB\product.0036\nlmdb0003.dat
I jeśli ktoś ma na ten program kilka kluczy licencyjnych do wyboru , może sobie wybrać z jakiej licencji chce skorzystać korzystając z pomocy z głównego okna programu albowiem wszystkie licencje zapisane są w tym pliku. Np. ja mam dwie na pro i jedną na home:
licka.jpg

Promocyjna aplikacja sama generuje plik licencji PRO i zapisuje go automatycznie po pierwszym użyciu, tak jest skonstruowana. Wcześniejsze wersje Zoner Photo Studio miały po kilka wariantów licencji , również pamiętam Enterprise na Zoner Photo Studio 10.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Zoner ma bardzo rozbudowane funkcje prostowania obrazu, zarówno w pionie jak i w poziomie, można również poprawić np, linie zbieżne wynikające z błędu obiektywu.
Edycja w oknie Edytor, narzędzia po lewej:
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Już niedługo ten program na Bits Du Jour za darmo :D

Link i info :

:)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Tadek59 napisał:
Witam !

Już niedługo ten program na Bits Du Jour za darmo :D

Link i info :

:)

Ale to będzie wersja Home. Myślałam, że właśnie taka jest darmowa. :ok

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wersja PRO była już dwukrotnie w gratisach i z niej skorzystałem tworząc polską instalkę.

Do góry