Zoner Photo Studio 15 Home za darmo !

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Również nie mogłem skopiować i już zacząłem skanować komputer w poszukiwaniu wirusa :zawsty

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Mój post już jakiś czas temu został poprawiony więc jak coś, to link powinien wszystkim działać.
Raz jeszcze sorki :yes master za małe niezamierzone zamieszanie. Zasłużyłem, na :lanie
:yhy

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Koledzy udało mi się zrobić spolszczenie do wersji nr 15, t jest instalator spolszczenia,domyślnie zainstaluje je w domyślnym katalogu programu, ale jeśli zainstalowaliście w innym miejscu można je wskazać podczas instalacji
Photo Studio 15 spolszczenie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Proszę wypróbować i powiadomić mnie czy działa na systemach 64 bit Może się zdarzyć , że coś w spolszczeniu pominąłem.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Spolszczenie na XP działa.Według mnie 14 jest lepsza,zauważyłem to przy dodawaniu napisów,brak jest cieni,konturów,ale to tylko moja uwaga.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
senior38 napisał:
Spolszczenie na XP działa.Według mnie 14 jest lepsza,zauważyłem to przy dodawaniu napisów,brak jest cieni,konturów,ale to tylko moja uwaga.
Wersja numer 14 była w odsłonie profesjonalnej , ta jest w wersji okrojonej. home. Część opcji jest zablokowana i może być odblokowana dopiero po wpisaniu klucza i aktywacji PRO.

daarkskow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jak zwykle Emmers jest niezawodny. Spolszczenie na XP 32-bit - OK. Wyrazy uznania i dzięki.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Uwaga. Dziś wstawiłem całkowicie nowe, poprawione i rozszerzone o kilka innych plików wersje tłumaczenia i instalatora przetłumaczonego programu. Tłumaczenie można doinstalować do wersji angielskiej i w każdej chwili odinstalować przywracając wersję oryginalną.

Instalator spolszczenia dostępny tutaj:

zon1.jpg

Można też pobrać instalator polskiej wersji Zoner Photo Studio 15 , program trzeba aktywować po instalacji kluczem z promocji lub można używać jako wersję Trial lub Free.

zon2.jpg

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Dzisiejsza polska wersja aplikacji (Home) jest dostępna na moim Dropboxie:

Uwaga: instalka polska na stronie producenta nie jest aktywowana i wymaga wpisania klucza z poprzednich promocji:

można również aktywować program po instalacji ze strony producenta zamieniając w folderze głównym programu plik pack.dat na ten

Do góry