Absolutnie nie. 14 zawierała zarówno angielskie i polskie pliki, 15 tylko oficjalne polskie stąd różnica w wadze... Wszystkim radzę skorzystać z opcji utworzenia konta w Zoneramie i umieszczania tam swoich zdjęć. Tym bardziej, że jest to legalna wersja PRO.Jest dostępna wersja 16 , ale oprócz lepszej obsługi portali społecznościowych nie wnosi nic nowego (sprawdziłem) Ostatnio jestem szczęśliwym posiadaczem Photoshopa CS5 i Corela X6 i chyba już nic mnie nie zaskoczy... Brakuje mi jedynie aparatu foto cyfrowego, który mi ukradziono perfidnie ... Zaprosiliśmy do siebie przyjaciół i w czasie gdy tańczyliśmy przy muzyce "przyjaciel" zakosił mi aparat.Manila napisał:Emmers z czego wynika dość duża różnica instalatorów ZPS14 Pro (wziąłem go kiedyś od Ciebie) i 15-tki? Nowsza wersja jest o coś okrojona?![]()
to fakt, ale już nie żyje...od 2 tygodni lub więcejsenior38 napisał:Emmers taki przyjaciel to nie przyjaciel.Pozdrawiam
WW22333 napisał:Miałem zainstalowaną wersję 14pro i 15home - tę ostatnią po polsku. Teraz zainstalowałem 15pro i potwierdziłem, żeby zastosował ustawienia z wcześniejszych instalacji i od razu mam po polsku i chodzi aż miło
Jednak ciekawa sprawa: w pliku readme.txt nie ma numeru licencji... Po wybraniu z menu Pomoc->Licencja mam puste pola. Wybierając licencję PRO i klikając OK, pokazuje mi się aplet z gratulacjami, że moja licencja została pomyślnie aktywowana. Też tak macie?
Musisz wykupić dodatkową opcję tylko za $299,99saper1972 napisał:Mam proste pytanko, gdzie ten program ma tak prosta opcję jak ustawianie tapety ?