Kliknij sobie w te "nieaktualne" z postu wyżej. Tylko przed kliknięciem powiedz "czary mary". Sam jestem ciekaw co się stanieAdmin dlaczego usuwasz mi aktualne promocje!!!
Kliknij sobie w te "nieaktualne" z postu wyżej. Tylko przed kliknięciem powiedz "czary mary". Sam jestem ciekaw co się stanieAdmin dlaczego usuwasz mi aktualne promocje!!!
Ale to jest nowa promocja i nowa wersja!Kliknij sobie w te "nieaktualne" z postu wyżej. Tylko przed kliknięciem powiedz "czary mary". Sam jestem ciekaw co się stanie
Ale to jest nowa promocja i nowa wersja!
Jak będziesz tak dalej postępował to zostaniesz na forum sam z tymi co codziennie obchodzą urodziny a byli ostatnio widziani w dniu rejestracji!!!To jest dokładnie ta sama wersja.
Jak będziesz tak dalej postępował to zostaniesz na forum sam z tymi co codziennie obchodzą urodziny a byli ostatnio widziani w dniu rejestracji!!!
Nie odwracaj kota ogonem!Jak inni dodają duble to piszesz żeby kasować, jak sam umieszczasz to masz pretensje o kasowanie dubli.
Nie odwracaj kota ogonem!
Gdzie widzisz tą samą stronę promocyjną?Ja odwracam ?? Napisałeś, że w promocji jest nowsza wersja. Sprawdziłem i napisałem, że to są te same to nagle zmieniasz temat na urodziny. Jak żyć
Gdzie widzisz tą samą stronę promocyjną?
I co z tego ?Ta sama wersja programu jest do pobrania z obydwóch stron.
I co z tego ?
You should install and activate the software from 11th April - 15 April.
The giveaway expires on June 1, 2018. So make sure you download the program within the giveaway period.