Zoom Player PRO za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30877
Miasto
Trololololo
Zoom Player Home Professional – to płatna wersja jednego z lepszych odtwarzaczy multimedialnych, pozwalających na oglądanie ulubionych filmów, programów TV czy słuchania muzyki.

Program jest prosty w obsłudze i bardzo konfigurowalny.

Kluczowe funkcje :

Smart play – automatyczne dopasowywanie filtrów dla łatwego odtwarzania.
Playlist Manager – menedżer list odtwarzanych plików multimedialnych.
Web Remote – sterowanie programem z poziomu przeglądarki internetowej.
Odtwarzanie muzyki i filmów z zabezpieczeniami DRM.
Opcje ( konfiguracje ) programu możemy zabezpieczyć hasłem, kontrole rodzicielską, ukryte funkcje nawigacyjne itp.
Tworzenie profili zawierających poziom kolorów, poziom głośności, stan korektora i wiele więcej dla każdego pliku.
Rozszerzony interfejs wiersza poleceń – funkcje Zoom Player bezpośrednio z wiersza poleceń.

Program posiada wbudowane własne kodeki, dzięki którym odtworzy praktycznie każdy format audio, wideo a nawet może służyć jako przeglądarka plików graficznych oraz program do słuchania internetowych stacji radiowych.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/159131

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Mam pytanie odnośnie pobierania kodeków w drugiej części instalacji.Czy trzeba pobierać wszystkie zaznaczone,czy tylko niektóre potrzebne do odtwarzania filmów.Mnie zależy tylko właśnie na tych.Dlatego proszę o podpowiedz rysunkową które muszę zaznaczyć aby działał odtwarzacz filmów i ewentualnie muzyki.Nie chcę zaśmiecać laptopa niepotrzebnymi plikami.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jaki masz system ? bo praktycznie na 7ke nic nie trzeba pobierać ...no chyba że chcesz oglądać jakieś egzotyczne formaty

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30877
Miasto
Trololololo
@senior jak masz już zainstalowane w systemie kodeki to nie widzę sensu pobierania przez zoom Player jakichkolwiek innych więc w ogóle nie zaznaczaj tam żadnych.Jeśli jednak chcesz to wybierz tylko video i pobierze tylko do odtwarzania filmów.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
...bez instalacji dodatkowych funkcji nie działa.
nie odtwarza filmów czy nie startuje ?
ja na którymś tam z kolei lapku mam 7ke i tylko odtwarzacz MPC HC bez kodeków i problemu z odtwarzaniem brak

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
To go wywal ...jeśli coś w nazwie ma końcówkę PRO to nie znaczy że jest lepsze od darmowych odtwarzaczy 7ka ma kodeki które wystarczą Ci do normalnego oglądania

rekmi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowałem program z promocyjnej instalki. Odinstalowałem, pobrałem z netu wersje instalacyjną zp850pro - wersje testową. Po zainstalowaniu miałem program PRO ale nie zarejestrowany, podmieniłem plik zplayer.exe z wcześniej zainstalowanego programu z promocji i jest ok.

Do góry