Zortam Mp3 Media Studio Pro 13 za darmo !

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam. Zdaje się że to nie jest wersja Pro tego programu bo po zainstalowaniu i niby Aktywacji jest w menu przycisk AKTUALIZUJ do Zortan Mp3 Media Studio Pro. i chce żeby wpisać klucz, być może mylę się Ale niech się wypowie ktoś kto wie coś więcej na ten temat.pozdrawiam.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jest to wersja Pro wstępnie aktywowana z polskim interfejsem. Dobre uzupełnienie do programu Melomania z rozbudowanym edytorem tagów,możliwością rippowania płyt itp...itd...Aplikacja główna programu jest specjalnie skompilowana razem z kluczem odblokowującym jako pełna wersja Pro .

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Witam. Zdaje się że to nie jest wersja Pro tego programu bo po zainstalowaniu i niby Aktywacji jest w menu przycisk AKTUALIZUJ do Zortan Mp3 Media Studio Pro. i chce żeby wpisać klucz, być może mylę się Ale niech się wypowie ktoś kto wie coś więcej na ten temat.pozdrawiam.
Jak by tego było mało to twardo pozostali przy plikach mp3 (z resztą jest w tytule), a ja założyłem nie jako z automatu że po kilku latach program poszedł również w stronę formatów bezstratnych, a tu taki zoonk :(
Wygląda na to że mojego MM jak nic przyjdzie mi męczyć dalej :eek:o

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Emmers napisał:
Jest to wersja Pro wstępnie aktywowana z polskim interfejsem. Dobre uzupełnienie do programu Melomania z rozbudowanym edytorem tagów,możliwością rippowania płyt itp...itd...Aplikacja główna programu jest specjalnie skompilowana razem z kluczem odblokowującym jako pełna wersja Pro .

Czyli krótko mówiąc to jest pełna wersja tak to zrozumiałem, A Swoją drogą to ta Melomania to też ciekawy soft właśnie też teraz jak wymienileś nazwę tego programu to po przeszukaniu mojego dysku znalazłem instalkę :jezyk Melomania i dane do rejestracji też z promocji która tu była http://programyzadarmo.net.pl/2012/02/0 ... more-22351

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ten link do strony działa, ale nie do pliku - promocja ograniczona czasowo

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, Tak dlatego napisałem że promocja była i podałem link do strony.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Polecam bardzo ciekawy,alternatywny program,również po polsku ,za darmo. Obsługuje pliki w kompresji bezstratnej , wyświetla podczas odtwarzania wiadomości o artyście , płycie i utworze z internetu-po polsku. Obsługuje i zawiera kilkanaście skórek . Jak dla mnie rewelacja. Ten program to MusicBee

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
mb.jpg

Do góry