Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Spóźniłem się z promocją ale to nieważne
2 uwagi:
1) Może kiedyś miał, ale teraz nie widzę żeby program miał oficjalna wersje polską
2) Przy edycji tagów piosenek wszystkie ę ś ć a nawet znaki takie jak ' np. W tytule I' m be with you zostaną zastąpione "krzaczkami" a skróty klawiszowe jak alt+a kasują tekst
Tak więc uwaga

fresta

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
476
W sprawie spolszczenia programu.
Swego czasu, kilka lat temu dokonałem tłumaczenia na polski i był program w wersji polskiej. W nowo wydanych wersjach pominięto już spolszczenie. Nie wiem dlaczego. Prowadziłem co jakiś czas korespondencję z twórcą programu i nawet w tym roku zwróciłem się z prośbą o wprowadzenie polskiego do programu. Różnie było z odpowiedziami. Raz otrzymywałem odpowiedź, drugim razem pozostawało bez odpowiedzi. Jeżeli była, to odpowiedź negatywna, nie interesuje go. Odniosłem wrażenie że twórca programu (Serb) jest antypolonistyczny, antypolski. To jest moje odczucie. Serbowie ogólnie nas nie lubią. Taka jest prawda.
Może ktoś będzie miał szczęście i podejmie się korespondencji do niego i otrzyma materiał do tłumaczenia na polski. Jestem gotów do tłumaczenia.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Spóźniłem się z promocją ale to nieważne
2 uwagi:
1) Może kiedyś miał, ale teraz nie widzę żeby program miał oficjalna wersje polską
2) Przy edycji tagów piosenek wszystkie ę ś ć a nawet znaki takie jak ' np. W tytule I' m be with you zostaną zastąpione "krzaczkami" a skróty klawiszowe jak alt+a kasują tekst
Tak więc uwaga
1. Niestety nie ma
2. Niestety tak
Ale - Zortam ładnie ściąga okładki i teksty w odróżnieniu do innych. W przypadku punktu 2 używam jako wspomagacza mp3tag i jak dotychczas
I' m is I' m :)

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
.

Ostatnia edycja:

fresta

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
476
1. Niestety nie ma
2. Niestety tak
Ale - Zortam ładnie ściąga okładki i teksty w odróżnieniu do innych. W przypadku punktu 2 używam jako wspomagacza mp3tag i jak dotychczas
I' m is I' m :)
Miałem program z polskim interfejsem, którego tłumaczenia dokonałem. Ale to dawne lata.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Wiem, pamiętam, bardzo cenię Twoją Robotę :)

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
160
Note: You have to register the software with the registration information given instead of automatically registered as mentioned in the giveaway.

Do góry