antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska

9aoSgwD.jpg

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. Skusiłem się dziś na film "Lamb" bo zakwalifikowali go do gatunku dramat/sci-fi. Ponadto film otrzymał nominację Europejskiej Akademii Filmowej. Krótki opis:
Maria i Ingvar opiekują się tajemniczym noworodkiem, który przyszedł na świat na ich farmie na Islandii.

A oto kilka kadrów

Sam film jest dość ciężki w odbiorze.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. Skusiłem się dziś na film "Lamb" bo zakwalifikowali go do gatunku dramat/sci-fi. Ponadto film otrzymał nominację Europejskiej Akademii Filmowej. Krótki opis:

A oto kilka kadrów

Sam film jest dość ciężki w odbiorze.

Obejrzałem, całkiem fajny, szybko się ogląda :) Jedna z najlepszych scen - jak rockendrolowiec nie ogarnia co tutaj się odpier............... :sarkazm

Ostatnia edycja:

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2106
Na YT jest to przedstawienie w całości:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Komisja Europejska uznała, że „mrożona, suszona i sproszkowana postać szarańczy wędrownej jest bezpieczna w proponowanych zastosowaniach i przy proponowanych poziomach stosowania”. Co jednak istotne, w przypadku szarańczy mrożonej i szarańczy suszonej usunięte muszą być odnóża i skrzydła.

Wszystko po to, aby zmniejszyć ryzyko zaparcia, które mogłoby zostać spowodowane połknięciem dużych kolców na goleniach owadów. :kwiczy2

Do góry