Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Ja z kolei znam księdza, który nie widział problemu. Znam też takiego, u którego żadna koperta, nawet telefonik od znajomego biskupa nie pomógł. No cóż...
Ksiądz biskup akurat kilka dni później wizytował parafię i przy okazji na oczach upartego ochrzcił bez problemu. Bez koperty.

Powiem tak - widziałem ten wściekły, czerwony, spasiony r.y.j... Żałuję, że wtedy nie były tak rozpropagowane cyfrówki - byłby mem tysiąc razy lepszy niż "Kiedy od dziesięciu minut..."

Czyli - jak wszędzie, zależy od człowieka. Niekiedy jednak ma sie do czynienia z takim taboretem, że najgorszy aparatczyk partyjny czy feministka to przy nich ocean otwartości, morze argumentacji i kosmos tolerancji (tej prawdziwej).

A

Anonymous

Quń napisał:
Czyli - jak wszędzie, zależy od człowieka. Niekiedy jednak ma sie do czynienia z takim taboretem, że najgorszy aparatczyk partyjny czy feministka to przy nich ocean otwartości, morze argumentacji i kosmos tolerancji (tej prawdziwej).
Quń-a jakiegoś rabina nie znasz ?? :szydera .Bo jestem ciekawy jak u nich z wartościami :scratch .
Aparatczyków partyjnych nie znam bo nie interesuję się polityką natomiast (dzięki mojej obecnej samiczce) znam kilka feministek i niestety nie mogę potwierdzić Twojego radosnego optymizmu.Agresywne,nietolerancyjne,przeczulone na swoim punkcie ( w razie zainteresowania mogę dać namiary na PW :klawik.) ogólnie bardzo nieciekawe persony.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
.
Zdecydowanie nieśmieszne

Uwaga! Film zawiera treści obsceniczne!

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
Proszę nie obrażać narodu wybranego :jezyk
Pozdrawiam z Tel Avivu :klawik.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
.
Zdecydowanie nieśmieszne
Daj spokój antbil007-sprawa jest prosta : dziewczynki zerwały się z budy...nuda,nuda,nuda...i zrobiły takie prowo.A dlaczego seksualne ? O czym nastolatki tylko rozmawiają ??
Tylko o jakim "autobusie arabów" ten Wardęga mówi...toż to plagiat :szydera wszak 33 lata temu cała Polska śpiewała :

Mąż Twój wielbił porządek i pełne szkło,
Narzeczoną miał kiedyś, jak sen,
Z autobusem arabów zdradziła go,
Nigdy nie był już sobą, o nie
:klawik.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Hornet napisał:
Hipsterzy i rurkowcy :eek: ? Ja się do obu grup zaliczam :klawik. Rozumiem,że do "Biedronki" chodzisz w garniturze :szydera ? Posłuchaj...a developerzy,geodeci,ornitolodzy,hip-hopowcy też sami wymrą ??

Nie, nie chodzę - ale też nie przeginam z piżamą.

Co do wymarcia - kojarzysz "dzieci - kwiaty"?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Oryginalnych już nie ma... Wyewoluowały w sto tysięcy specjalistycznych odmian.

Co do deweloperów - jeden upadek (jak SK-Banku) i przynajmniej dwóch deweloperów zdechło. Kilka porządnych programów, dokładny GPS/Glonass - i taki "geodeta" może mieć te 16 GB RAM, porządną baterię w dronie, laserowy dalmierz różnicowy, nie musi już być pędzony c2h5oh i kicać po polu.

Hiphopowców nie jadam, ale kiedyś boje ze sobą toczyli "modsi" i "rokersi". Słyszał ktoś o nich?

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
.
Zdecydowanie nieśmieszne
Daj spokój antbil007-sprawa jest prosta : dziewczynki zerwały się z budy...nuda,nuda,nuda...i zrobiły takie prowo.A dlaczego seksualne ? O czym nastolatki tylko rozmawiają ??
...
Nastolatki to już nie dla mnie :)

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Jak jest jakiś problem to dajesz w kopercie i problem znika.W końcu mamy kapitalizm czy nie

Nie wiem co mamy,niemniej problem jest. Taki mianowicie, że Najwyższy przykazał sukienkowym powierzone swojej opiece owieczki paść, a nie golić do gołej skóry.

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
Nie wiem co mamy,niemniej problem jest. Taki mianowicie, że Najwyższy przykazał sukienkowym powierzone swojej opiece owieczki paść, a nie golić do gołej skóry.
Kiedyś...kiedy świat był piękniejszy a życie prostsze ludzie śpiewali tak :

:yes master
I Tobie też z serca polecam :)

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Kiedyś...kiedy świat był piękniejszy a życie prostsze ludzie śpiewali tak :

"Ale to już było, i nie wróci więcej"

Rozumiem, że skoro mamy ten kapytalyzm, to przy tym goleniu-strzyżeniu owieczki powinny jeszcze śpiewać z zachwytu? Najlepiej "Alleluja i do przodu"?

P.S.Gdyby ludzie mieli takie podejście jak proponuje Sztywny Pal - do dziś w jaskiniach byśmy siedzieli

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
Rozumiem, że skoro mamy ten kapytalyzm, to przy tym goleniu-strzyżeniu owieczki powinny jeszcze śpiewać z zachwytu? Najlepiej "Alleluja i do przodu"?
Taka piękna piosenka...i nawet mnie nie Pochwaliłeś :facepalm .Ale z Ciebie niereformowalny typ :szydera .
Tak...ja mówię cały czas Alleluja i do przodu ! na und ? Idź na "White Caffè Mocha" do "Starbucksa" bo i tak się nie dogadamy :dziwak .

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Quń napisał

Hiphopowców nie jadam, ale kiedyś boje ze sobą toczyli "modsi" i "rokersi". Słyszał ktoś o nich?

Słyszał.
A dla tych co nie słyszeli polecam film "Quadrophenia"
między innymi ze Stingiem.

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Avos napisał:
A dla tych co nie słyszeli polecam film "Quadrophenia"
między innymi ze Stingiem.

Film dobry, chociaż Sting to tam za dużo nie przyaktorzył.

Mniej więcej o to chodziło. Dużo "modsów" i "rockersów" po ulicach biega?
Wydaje mi się, że już nie.
Na chwilę obecną tylko hip-hopowcy, niedobitki raperów, niedopitki metalowców, stado (jeszcze) rurkowców i glonojadów ze starbucka, stado "drwaloseksualnych" (tu dzisiaj konkretnie uświadomiłem sobie, że "drwaloseksualność" przeniknęła do sportu - w boju Polska/Niemcy tak jakoś sporo brodaczy było, a już totalnie rozwalił mnie potrójny blok polskich siatkarzy - trzy brody wzniosły się górę, zablokowały niemieckiego krasnoluda i opadły na parkiet).

Za rok niewielu będzie pamiętać o "drwaloseksualnych". W modzie będą tatuażyki w brokaciki, tuneliki na przestrzał przez czaszkę czy podobnie. O hiphopowcach tylko na wioskach będą pamiętać...

Do góry