OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30290
Miasto
Trololololo
kiosk01.jpeg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12487
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Skandal, szok, niedowierzanie, zbulwersowanie, dramat, tragedia (dobry byłbym jako dziennikarz WP albo o2 co nie :winked) Tom Cruise "dotknął" księżną Kate podczas premiery filmu Top Gun Maverick. Dotyk ten polegał na podaniu ręki księżnej aby ułatwić jej wejście po schodach. A przecież nie wolno dotykać członków rodziny królewskiej :nono Ale przecież Tom nie pomagał Williamowi tylko Kate więc nie mógł jej złapać za członka {no chyba, że czegoś nie wiemy} :scratch Ciekaw też jestem co się stanie jak kiedyś babcia Ela wywinie orła - pomogą jej wstać czy zgodnie z zasadami będą stać i patrzeć się jak na biedronkę leżącą na plecach i wymachującą nóżkami :myśli2

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5377
Facet chce się pozbyć kota wywożąc go 4 ulice dalej.
Przychodzi do domu a kot siedzi na wersalce.
Wywozi go dalej, ale kot znowu wrócił!
Facet wywiózł go za miasto.
Po chwili dzwoni do domu do żony i mówi:
- Jest z tobą kot?
- Jest, a co?
- Daj go do telefonu bo się zgubiłem

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30290
Miasto
Trololololo
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Na komisariacie zeznają trzej świadkowie bójki. Pierwszy zeznaje murzyn :
– Ja nic nie wiem. Jechałem sobie spokojnie autobusem, aż tu nagle dostałem najpierw w twarz od jednego, a potem od drugiego.
Zeznaje student :
– No jadę sobie autobusem. Nagle patrzę, a murzyn staje mi na nogę. Myślę sobie: pewnie zaraz zejdzie, dam mu minutę. Odczekałem minutę z zegarkiem w ręku, ale murzyn nie zszedł. Dałem mu jeszcze jedną minutę, potem kolejną. W końcu nie wytrzymałem i walnąłem murzyna w ryj.
Zeznaje trzeci świadek :
– Jadę sobie autobusem i widzę murzyna oraz studenta. Patrzę, a student co chwilę patrzy się to na zegarek to na murzyna. W pewnym momencie jak mu nie przywali. To ja pomyślałem że w całej Polsce się zaczęło.
50f09d0e0342f74e4b11389ed343a7e6.jpg

Do góry