Kenia: Oszustwo na turnieju szachowym. Mężczyzna udawał kobietę
.. ale się uczepili gościa .. mają temat
.. ale się uczepili gościa .. mają temat
a świń jest o wiele więcej i to gorszych od tego zaczepionego w różnych mediach
i niezrównoważonych powielaczy...
Chce upartyjnić (czytaj „upisić”) Państwo na wzór bolszewicki. I – przysięgam – nie piszę tego złośliwie. Prezes tak centralizuje państwo, że wkrótce samorządy zostaną poddane kontroli „jedynie słusznej partii” a prezydenci, burmistrzowie i wójtowie podlegać będą wojewodom mianowanym bezpośrednio przez Zakon PiS.
Ja już nawet nie jestem oburzony, ja tym rządem po prostu gardzę
Jak zostanę politykiem to naplujcie mi w ryj i mówcie do mnie szmato
Jestem wrogiem religii w szkołach. Powinna być w kościele
Od dawna jestem zwolennikiem wyprowadzenia religii ze szkół. Sprawy ducha nie powinny być przymusem, narzuconym dzieciom pomiędzy biologią, a matematyką. Jeżeli chodzi o finansowanie, to uważam, że należy przeprowadzić audyt który sprawdziłby, czy w tym aspekcie państwo nie zajmuje słabszej pozycji względem Kościoła. Państwo to obywatele, bez względu na wyznanie, kolor skóry, czy orientację.
Jeżeli na tym polega dobra zmiana, że szpak bociana, to ja dziękuję
Wasz minister (Szydło) sprowadza do Polski Komisję Wenecką, tak jak Konrad Mazowiecki sprowadził do Polski Krzyżaków.
Sejm w Polsce jest nielegalny
Metodami UB-eków i burdelmam zaprowadzicie samych siebie na szafot. A tak po ludzku – jest mi przykro, że Ty i Mateusz traktujecie mnie jak idiotę, a posłów K’15 jak prostytutki. Nigdy nie mierzcie nikogo swoją miarą. Dno