al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12422
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ftm6aVjWAA0JE0s

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5265
Stary żyd leży na łożu śmierci.
Pytają go o jego ostatnie życzenie.
- Chciałbym się napić herbaty z dwiema łyżeczkami cukru.
Ogólne zdziwienie., niepewność., na wszelki wypadek pytają czy dobrze usłyszeli:
- Herbata z dwiema łyżeczkami cukru?
Na co umierający żyd:
-Tak. Całe życie w gościach słodziłem trzy, a w domu jedną, A ja lubię z dwiema..

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12422
Miasto
Somewhere over the rainbow.
.. ale się uczepili gościa .. mają temat
a świń jest o wiele więcej i to gorszych od tego zaczepionego w różnych mediach
i niezrównoważonych powielaczy...

Patrz Pan, jak się go uczepili. Czemuż to tak :myśli2

Chce upartyjnić (czytaj „upisić”) Państwo na wzór bolszewicki. I – przysięgam – nie piszę tego złośliwie. Prezes tak centralizuje państwo, że wkrótce samorządy zostaną poddane kontroli „jedynie słusznej partii” a prezydenci, burmistrzowie i wójtowie podlegać będą wojewodom mianowanym bezpośrednio przez Zakon PiS.

Ja już nawet nie jestem oburzony, ja tym rządem po prostu gardzę

Jak zostanę politykiem to naplujcie mi w ryj i mówcie do mnie szmato

Jestem wrogiem religii w szkołach. Powinna być w kościele

Od dawna jestem zwolennikiem wyprowadzenia religii ze szkół. Sprawy ducha nie powinny być przymusem, narzuconym dzieciom pomiędzy biologią, a matematyką. Jeżeli chodzi o finansowanie, to uważam, że należy przeprowadzić audyt który sprawdziłby, czy w tym aspekcie państwo nie zajmuje słabszej pozycji względem Kościoła. Państwo to obywatele, bez względu na wyznanie, kolor skóry, czy orientację.

Jeżeli na tym polega dobra zmiana, że szpak bociana, to ja dziękuję

Wasz minister (Szydło) sprowadza do Polski Komisję Wenecką, tak jak Konrad Mazowiecki sprowadził do Polski Krzyżaków.

Sejm w Polsce jest nielegalny

Metodami UB-eków i burdelmam zaprowadzicie samych siebie na szafot. A tak po ludzku – jest mi przykro, że Ty i Mateusz traktujecie mnie jak idiotę, a posłów K’15 jak prostytutki. Nigdy nie mierzcie nikogo swoją miarą. Dno

Do góry