W tym programie jedną z najciekawszych funkcji jest "Try & Decide" pozwalająca testować programy. No i do tego niezawodność w tworzeniu backupów. Używałem kiedyś starszej wersji gdy jeszcze pracowałem na win XP - niestety nie była kompatybilna z nowszymi systemami
.
Acronis jest zaliczany do grupy najlepszych programów do archiwizacji danych. Na bieżąco tworzona kopia zapasowa plików oraz systemu pozwala na łatwy powrót do dowolnego punktu.
Program obsługuje Windows 10, co jest bardzo istotne.
Konkurs super.
Dzięki Guardian!
Dziękuje za konkurs. Acronis True Image to według mnie jeden z najlepszych programów do tworzenia backupów,
wersji 2016 nie miałem okazji testować ale jeśli los się do mnie uśmiechnie to będę bardzo szczęsliwy.Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt.
competition is now closed ... I will collect eligible winners names and submit them to random.org to randomise list
for selection of winners.... but now in Aussie I will be sitting with my family whilst they open up their gifts from Santa
good luck all who participated and a VERY MERRY CHRISTMAS TO ALL
if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited .. non negotiable (as it is Christmas and we are spending times with our loved ones and families I will extend the win claim period from 2 days to 4 days... )
You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified time frame
the developer requires your email address to set up your license so please winners PM these to me on your reply.
I have searched each and every members posts for eligibility and unfortunately a few did not follow all rules and their names were NOT submitted
Unfortunately I could not fit all names on the random list and stopped at number 25 so you could at least read a few names.
As it is the festive season many people are on annual holidays enjoying special times with their families and loved ones
if you are a winner of a license please be patient waiting for your license. I have been in contact with the developer about a week ago
to try to obtain these licenses but they are on holidays so please be patient and after your first PM to claim you prize please do not keep PM me
asking where is my license... please read this if you are wondering
I will send all licenses as soon as dev has contacted me back
thank you for your kind understanding
big THANK YOU to all members who took part in this awesome software giveaway
sorry if you were not a lucky winner but all is not lost as we have many more great giveaways coming soon for our PZD loyal members
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.