Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
w super cenie.

Coś mi tu śmierdzi, może dlatego że jestem podejrzliwy ?Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!w super cenie
.
![]()
właśnie o to chodzi, żeby ktoś miał czucie na smród ...Coś mi tu śmierdzi, może dlatego że jestem podejrzliwy ?
Ciekawe ile kosztuje przesyłka, nie znalazłem informacji ? ( nie znam angielskiego, używam translatora)właśnie o to chodzi, żeby ktoś miał czucie na smród ...
może ktoś ma pomysł na sprawdzenie, bo cena kusi ...
Powyżej 30$ jest darmowa czyli musisz zamówić 3Ciekawe ile kosztuje przesyłka, nie znalazłem informacji ? ( nie znam angielskiego, używam translatora)
E, ja tylko tak teoretycznie.....trzeba czasem coś robić...To jest zwykły scam. Nic tu nie powinno nawet kusić. Ten elektrozłom będzie miał 20gb i w dodatku tragiczne prędkości zapisu. Już nie wspomnę że taki pendrive 2tb kosztowałby z 5k.
Nie wiem jak w ogóle można o tej ofercie myśleć na poważnie.![]()
nie myślę w kategorii powagi lub jej braku ... siedzę w branży handlowej 44 lata i nie takie cuda widziałem ...To jest zwykły scam. Nic tu nie powinno nawet kusić. Ten elektrozłom będzie miał 20gb i w dodatku tragiczne prędkości zapisu. Już nie wspomnę że taki pendrive 2tb kosztowałby z 5k.
Nie wiem jak w ogóle można o tej ofercie myśleć na poważnie.![]()
Jak kogoś ciekawi to jest dobra recenzja na YTZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!w super cenie
.
![]()