ABBYY FineReader 12 Professional za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
hocik napisał:
Podałem jako ciekawostkę. Wczoraj tego nie było. Zmienili, bo coś im nie pasuje :)
Zawsze to jakieś utrudnienie, a pewnie wprowadzili to dlatego że 99% rejestracji po kluczyk pochodzi spoza terytorium Rosji. :zaciesz :bea :zaciesz

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
464
Miasto
szczecin
Zamieszczają aktualną mapę zainteresowanych tematem.
Sama Moskwa ponad 1000, USA ok 50, Polska 160, Kitajce ok 20. Większość to jednak Azja.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

GaCJEhN.jpg

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
al_arsen napisał:
Ja pobrałem instalator ze strony producenta i wszystko działa jak należy. :gwizdek

Sprawdź jeśli możesz wersję pliku FineReader.exe w folderze instalacji. Ja sprawdziłem wewnątrz instalatora ze strony producenta i jest 12.0.101.483, a w tym Bolshoi od ruskich 12.0.101.496. Nie instalowałem jeszcze programu więc chciałbym wiedzieć czy się aktualizuje do najnowszej wersji.

Pozdrawiam

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12330
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Grandalf napisał:
al_arsen napisał:
Ja pobrałem instalator ze strony producenta i wszystko działa jak należy. :gwizdek

Sprawdź jeśli możesz wersję pliku FineReader.exe w folderze instalacji. Ja sprawdziłem wewnątrz instalatora ze strony producenta i jest 12.0.101.483, a w tym Bolshoi od ruskich 12.0.101.496. Nie instalowałem jeszcze programu więc chciałbym wiedzieć czy się aktualizuje do najnowszej wersji.

Pozdrawiam

Jest 12.0.101.483.

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Trochę się mogą zdziwić, że tyle chętnych się rejestruje, a potem nie będzie miał kto przerabiać dokumentów.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
W punkcie 3 jest przycisk do klikniecia aby otrzymac serial. Jednak gdy klikam w niego nic sie kompletnie nie dzieje. Jak najezdzam na ten przycisk, to na dole pisze adres javascript:;
Czy u Was w tej chwili dziala ten przycisk?

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dziś sie rejestrowałem, instalka Polska- demo ze strony producenta, klucz z Rosyjskiej strony, wszystko chodzi ok, rok programu za darmo.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
vitio napisał:
W punkcie 3 jest przycisk do klikniecia aby otrzymac serial. Jednak gdy klikam w niego nic sie kompletnie nie dzieje. Jak najezdzam na ten przycisk, to na dole pisze adres javascript:;
Czy u Was w tej chwili dziala ten przycisk?

Sprawdziłem i działa, także może spróbuj wyłączyć blokera reklam lub skorzystaj z innej przeglądarki

withit

Świeżak
Reakcje/Polubienia
14
U mnie od wczoraj brak odpowiedzi serwera, program się nie uruchamia, też macie ?

withit

Świeżak
Reakcje/Polubienia
14
U mnie od wczoraj brak odpowiedzi serwera, program się nie uruchamia, też tak macie ?

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231
Wygląda że wszystkie nastukane klucze są zablokowane/nieaktywne sprawdziłem u siebie z 5 kluczy i żaden nie działa :p

Sprawdziłem jeszcze klucze aktywowane bukwami i te działają, także ten tego muszę znów stukać :ireful

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
Pewnie się pokapowali i trzeba stukać je / aktywować z Rosyjskiego IP , inna opcja to taka że może mają chwilowe problemy

Do góry