Zawsze to jakieś utrudnienie, a pewnie wprowadzili to dlatego że 99% rejestracji po kluczyk pochodzi spoza terytorium Rosji.hocik napisał:Podałem jako ciekawostkę. Wczoraj tego nie było. Zmienili, bo coś im nie pasuje![]()

Zawsze to jakieś utrudnienie, a pewnie wprowadzili to dlatego że 99% rejestracji po kluczyk pochodzi spoza terytorium Rosji.hocik napisał:Podałem jako ciekawostkę. Wczoraj tego nie było. Zmienili, bo coś im nie pasuje![]()
al_arsen napisał:Ja pobrałem instalator ze strony producenta i wszystko działa jak należy.![]()
Grandalf napisał:al_arsen napisał:Ja pobrałem instalator ze strony producenta i wszystko działa jak należy.![]()
Sprawdź jeśli możesz wersję pliku FineReader.exe w folderze instalacji. Ja sprawdziłem wewnątrz instalatora ze strony producenta i jest 12.0.101.483, a w tym Bolshoi od ruskich 12.0.101.496. Nie instalowałem jeszcze programu więc chciałbym wiedzieć czy się aktualizuje do najnowszej wersji.
Pozdrawiam
vitio napisał:W punkcie 3 jest przycisk do klikniecia aby otrzymac serial. Jednak gdy klikam w niego nic sie kompletnie nie dzieje. Jak najezdzam na ten przycisk, to na dole pisze adres javascript:;
Czy u Was w tej chwili dziala ten przycisk?
Dzieki, o to chodzilo.PiotrN72 napisał:trzeba najpierw w kolejności wcisnąć przyciski od nr 1