ABBYY Screenshot Reader za darmo

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
ard napisał:
Na pierwszy adres promocji

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
po podaniu maila przysłali mi klucz i link do pobrania programu. Pobrałem. Program wynosi 67.8 MB.

Na drugim adresie promocji

jest dużo większy plik do pobrania. Ma 153 MB.

Skąd taka rozbieżność? Który plik zainstalować aby cieszyć się programem i uniknąć problemów?

Ten drugi zawiera nowszą wersję 9-tki - 1331 (ten pierwszy 1051) i wygląda na to, że ma wbudowany serial.

A

Anonymous

spamcop napisał:
Ktora to wersja, bo ja mam 9.0.0.1360; nr kat. 58214 i nie wiem czy aktualizowac?

@senior38: schowek jest w standardowym schowku, czyli jak zgrabisz kawałek ekranu, to w schowku znajdzie sie juz przetworzony plain text :) Wtedy ctrl+v ....

Dałbyś jakieś namiary (link) na tę wersję 9.0.0.1360.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41830
Miasto
Gdzieś w Polsce
ABBYY Screenshot Reader v9.0.0.1331 na SOS

Pobierz

Download and install ABBYY Screenshot Reader. After installation, run the program and you will be prompted to register it by filling out a few details. Simply follow on-screen directions to register the program and enjoy!

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
196
A tutaj istniejąca od dłuższego czasu promocja na Abbyy ScreenshotReader:

Program do wzięcia:

Jest jeszcze mały drobiazg - i zanim zostanę zlinczowany informuję, że NIE DZIAŁA i NIE WYSYŁA licencji:

Jest jednak nadzieja, że PDF Transformer 3.0 pojawi się jako bonus przy zakupie kolejnej wersji FineReader - i link stanie się "valid", objęty akcją promocyjną.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Tak przy okazji PDF Transformer 3.0 zassałem z jednej promo i co miesiąc mam problem z jego odpaleniem. Pojawia się komunikat, że nie można połączyć się z serwerem licencyjnym. Musze na nowo instalować i jest ok. Może ktoś podpowie jak to rozwiązać?

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
196
Odblokować w systemie (a także w firewallu, programie antyszpiegowskim, antywirusie itp.) usługę o nazwie "Network Licence Server" (Usługa licencjonowania programu ABBYY PDF Transformer 3.0) . Możesz też spróbować instalacji jako administrator.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
793
Miasto
Hajnówka
lugger napisał:
Tak przy okazji PDF Transformer 3.0 zassałem z jednej promo i co miesiąc mam problem z jego odpaleniem. Pojawia się komunikat, że nie można połączyć się z serwerem licencyjnym. Musze na nowo instalować i jest ok. Może ktoś podpowie jak to rozwiązać?
Mam również ten program z promo BitsDuJour i żadnych problemów. Program zainstalowany i aktywowany na partycji D i działa jako pełna wersja na obydwu moich systemach (XP i WIN8,1) zamiennie.

A

Anonymous

ABBYY Screenshot Reader v9.0.0.1331 na SOS

Pliki instalacyjne z paczki ScreenshotReader_bonus.exe są wypakowywane do katalogu ABBYY ScreenshotReader, którego lokalizacja jest następująca:

Tablice Rejestracyjne do Windows 8/64:

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
196
Ta sama wersja jest w linku podanym przeze mnie. Różnica kilkuset bajtów między plikami - w "promocyjnej" zaszyty jest numer seryjny.

Do góry