A
Anonymous
To prawda, ale nie zawsze się to sprawdza, ponieważ wszystkie porady należałoby najpierw sprawdzać po okresie promocji na czystym kompie. Na taka zabawę nie mam po prostu czasu. Jedynie co mogę zaproponować to zachowanie szerszych zapisów, tak na wszelki wypadek. W przypadku niektórych programów sama licencja to za mało. Tylko że o tym dowiadywałem się po fakcie.Bronco napisał:Może się mylę , ale wydaje mi się, że wystarczy zachować tylko plik licencyjny:giveawayday napisał:ABBYY Screenshot Reader v9.0.0.1331 na SOS
Tablice Rejestracyjne do Windows 8/64:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wszystkie triki działają bezbłędnie, ponieważ na ogół sprawdzam je w dniu promocji na tym samym komputerze. W takim przypadku jeśli nawet program odinstaluję w celu sprawdzenia jakiegoś sposobu, część zapisów i tak pozostanie w systemie, co może mieć wpływ na poprawność końcowych wyników. Na dodatek aktywacja niektórych programów odbywa się przez internet, co może utrudnić odnalezienie właściwych wpisów związanych z licencją.
W takich przypadkach lub gdy mam wątpliwości, wolę zaproponować zachowanie szerszego zapisu z danymi rejestracyjnymi niż niepełnego.