ABBYY Screenshot Reader za darmo

A

Anonymous

Bronco napisał:
giveawayday napisał:
ABBYY Screenshot Reader v9.0.0.1331 na SOS

Tablice Rejestracyjne do Windows 8/64:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Może się mylę :), ale wydaje mi się, że wystarczy zachować tylko plik licencyjny:

To prawda, ale nie zawsze się to sprawdza, ponieważ wszystkie porady należałoby najpierw sprawdzać po okresie promocji na czystym kompie. Na taka zabawę nie mam po prostu czasu. Jedynie co mogę zaproponować to zachowanie szerszych zapisów, tak na wszelki wypadek. W przypadku niektórych programów sama licencja to za mało. Tylko że o tym dowiadywałem się po fakcie. :dziwak

Wszystkie triki działają bezbłędnie, ponieważ na ogół sprawdzam je w dniu promocji na tym samym komputerze. W takim przypadku jeśli nawet program odinstaluję w celu sprawdzenia jakiegoś sposobu, część zapisów i tak pozostanie w systemie, co może mieć wpływ na poprawność końcowych wyników. Na dodatek aktywacja niektórych programów odbywa się przez internet, co może utrudnić odnalezienie właściwych wpisów związanych z licencją.
W takich przypadkach lub gdy mam wątpliwości, wolę zaproponować zachowanie szerszego zapisu z danymi rejestracyjnymi niż niepełnego.
:hi

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Giveawayday - dzięki za odpowiedź :)
To prawda, że czasami lepiej zachować więcej zapisów niż za mało - też się o tym kilka razy przekonałem :dziwak

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41830
Miasto
Gdzieś w Polsce
ABBYY Screenshot Reader v9.0.0.1331 na SOS

Pobierz

Po instalacji uruchom program, pojawi się monit rejestracji, należy go wypełnić. Wystarczy postępować zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby zarejestrować program...

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13

“License Policy: Single user 1 Year giveaway license.”

Licencja na 1 rok.
Jak dla mnie - szkoda zachodu :hi

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
~Bronco
Po co szukać innej promocji, jak ta podana przez longinus'a, czyli na stronie abbyy. Tam nie ma chyba żadnych ograniczeń czasowych - przynajmniej nie widzę takiej uwagi... .
Mam jednak inny problem a propos.
Mianowicie jestem posiadaczem programu FineReader i tam przy instalacji zainstalował się z automatu ABBYY Screenshot Reader (wersja 10.0.) - czy zainstalowanie ABBYY Screenshot Reader 11 (nowsza wersja może będzie jeszcze lepsza) to będzie zwykły upgrade, czy zainstaluje mi się drugi równoległy program? Pytam się doświadczonych Kolegów w tych sprawach? :). Nadmieniam, że nie ma możliwości odinstalowania poprzedniej wersji ABBYY Screenshot Reader...
Pozdrawiam i czekam na jakąś radę.

lec

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
w finereaderze, screenshot traktowany jest jako bonus i jak wspomniales jest instalowany z automatu.
instalowałem także na krotko transformera, on także ma screenshota i po instalacji miałem 2 screenshoty /rozne wydania/

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
slawus napisał:
~Bronco
Po co szukać innej promocji, jak ta podana przez longinus'a, czyli na stronie abbyy. Tam nie ma chyba żadnych ograniczeń czasowych - przynajmniej nie widzę takiej uwagi... .
@Slawus - jeśli są dwie promocje danego oprogramowania w tym samym czasie, i jedna z nich przyznaje licencję tylko na 1 rok, to zachodzi podejrzenie, że promocja podana przez Longinusa też jest tylko na rok, i właśnie z tego powodu napisałem swój post (a także w celu informacyjnym), aby Ktoś taki jak Ty potwierdził, albo zaprzeczył mojemu przypuszczeniu, dlatego też dziękuję Ci za reakcję :hi

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bronco napisał:
slawus napisał:
~Bronco
@Slawus - jeśli są dwie promocje danego oprogramowania w tym samym czasie, i jedna z nich przyznaje licencję tylko na 1 rok, to zachodzi podejrzenie, że promocja podana przez Longinusa też jest tylko na rok, i właśnie z tego powodu napisałem swój post (a także w celu informacyjnym), aby Ktoś taki jak Ty potwierdził, albo zaprzeczył mojemu przypuszczeniu, dlatego też dziękuję Ci za reakcję :hi
Licencja nigdy nie wygasa, zainstalowałem i sprawdziłem, także jest git :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Do góry