A
Anonymous
Kolega chyba się za bardzo rozbrykał, a przecież to nie jest łąka
Lepiej się uspokój, kto na kogo głosował to jego sprawa
Zdrajcami ojczyzny
wiesz Ty w ogóle o czym piszesz? 

Nieciesiemi napisał:Ilu z was g;osowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
a to mi zalatuje fanatyzmem znanym z pewnego radia made in ojciec rydzIlu z was głosowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
![]()
więc uchyl rąbka tajemnicy mości panie na którą jedną jedyną słuszną "partyję" należy głosować.Nieciesiemi napisał:to nie fanatyzm tylko szczera prawda jak mozna byc tak obludny - ze osoby glosujace na platforme nagle maja wielkie ale
Nieciesiemi napisał:Ilu z was głosowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
![]()
@Nieciesiemi-proszę bez osobistych wycieczek-ja nie głosowałem nigdy na POremool napisał:W naszym kraju ludzie nie głosują ZA kimś tylko PRZECIWKO komuś i suma sumarum zawsze wychodzi tak jak zwykleNasi obecni rządzący tak gładko wchodzą w d**pe ameryce jakby na drugie imię mieli wazelina
a to mi zalatuje fanatyzmem znanym z pewnego radia made in ojciec rydzIlu z was głosowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
![]()
.
Nieciesiemi napisał:Ilu z was głosowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
![]()
Ty Polak900-jesteś poetą ? Bo Twoje komentarze można interpretować na 1000 sposobówpolak900 napisał:bez komentarza
Rozumując, tak jak mówisz można dojść do wniosku, że głosując za tymi, którzy byli za ACTĄ, SAMEMU chciano ACTĘ, a przeto było się "zdrajcami ojczyzny". W 2010 roku za ACTĄ opowiedziało się PiS i PO. Jako że partii Palikota jeszcze nie było, a PiS swoje stanowisko zmienił niedawno, można by rzec, że prawie 80% głosujących z 2011 roku to zdrajcy... A powiedz, ile społeczeństwa chce ACTY??? 80%? Bez sensu... I kto tu ma protestować, jak ci twoji niedoszli zdrajcyNieciesiemi napisał:Ilu z was głosowalo na po ? to po co teraz pyskujecie !!!!!tak samo jesteście zdrajcami ojczyzny jak tusk
![]()