Ad Muncher Basic- GOTD za darmo

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Coś się chłopaki nie przygotowali do promocji :p

PS.
A ja jeszcze czekam na licki bo ani na wp ani na hotmail nic nie przyszło :mad:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30071
Miasto
Trololololo
Cenią się chłopaki, dożywotnia licencja ($109.95) :gwizdek :pala

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kurna, AdMunchera zawsze chciałem mieć, no i udało sięwejść, po wpisaniu danych wyświetliło mi, że zapisali dane i wyśląna koniec promocji.

Thank you!

Please note that our server is currently under extremely heavy load, so it may not be possible to activate Ad Muncher at this time. If your attempt fails, please try again later. We're very sorry for this inconvenience.

To mi sięwyświetla po instalacji. Ba, nie moge nawet triala włączyć :ireful

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
to jest naprawde wspanialy program. Przez chwile musialem korzystac z kompa ktory nie mial takiej ochrony, nawet nie wiedzialem, ze tyle reklam terroryzuje oczy :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30071
Miasto
Trololololo
adblock w przeglądarkach z dobrymi listami robi to samo i jest za free

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
destry5 napisał:
to jest naprawde wspanialy program. Przez chwile musialem korzystac z kompa ktory nie mial takiej ochrony, nawet nie wiedzialem, ze tyle reklam terroryzuje oczy :)

Bez przesady, nie ma czym się podniecać.
Teraz mam Adblock Plus w Firefoxie i Operze i jest gitara, a jechałem ponad 2 lata na Krowie. :neo
Popieram zdanie OXYEGO

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30071
Miasto
Trololololo
Najlepsze jest to
l4u3f.jpg

Wersja Basic na rok = 20 $ co rok z kieszeni + aktualizacje list co 7 dni :szydera

Darmowe wtyczki oferują codzienne aktualizacje i są za free.Nawet IE ma wtyczkę za free (płatną też), a jak ktoś nie chce instalować wtyczki do IE może pobrać listy np Fanboya.Ja osobiście nie widzę sensu instalowania Ad Munchera.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Lepiej używać tej promocji z komputer świat (jak się ma polskie IP), tam są aktualizacje Premium.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
ja dostałem lickę,ale aktywować programu się ją nie da,coś jest nie tak :scratch

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
bizon, OXYGEN macie oczywiscie racje, bez tego progsa mozna spokojnie zyc bez reklam :), ze sa swietne blokery do przegladarek :), ja zdecydowalem sie sporobowac i mi sie spodobal ze wzgledu na dodatkowe ustawienia, oczywiscie mniej istotne ale ja je polubilem, np. sposob wyswietlania obrazkow, otwierania okienek itp., czyli personalizacja..

4d485564.jpg

Do góry