Kurna, AdMunchera zawsze chciałem mieć, no i udało sięwejść, po wpisaniu danych wyświetliło mi, że zapisali dane i wyśląna koniec promocji.
Thank you!
Please note that our server is currently under extremely heavy load, so it may not be possible to activate Ad Muncher at this time. If your attempt fails, please try again later. We're very sorry for this inconvenience.
To mi sięwyświetla po instalacji. Ba, nie moge nawet triala włączyć :ireful
to jest naprawde wspanialy program. Przez chwile musialem korzystac z kompa ktory nie mial takiej ochrony, nawet nie wiedzialem, ze tyle reklam terroryzuje oczy
to jest naprawde wspanialy program. Przez chwile musialem korzystac z kompa ktory nie mial takiej ochrony, nawet nie wiedzialem, ze tyle reklam terroryzuje oczy
Bez przesady, nie ma czym się podniecać.
Teraz mam Adblock Plus w Firefoxie i Operze i jest gitara, a jechałem ponad 2 lata na Krowie. :neo
Popieram zdanie OXYEGO
Wersja Basic na rok = 20 $ co rok z kieszeni + aktualizacje list co 7 dni
Darmowe wtyczki oferują codzienne aktualizacje i są za free.Nawet IE ma wtyczkę za free (płatną też), a jak ktoś nie chce instalować wtyczki do IE może pobrać listy np Fanboya.Ja osobiście nie widzę sensu instalowania Ad Munchera.
bizon, OXYGEN macie oczywiscie racje, bez tego progsa mozna spokojnie zyc bez reklam , ze sa swietne blokery do przegladarek , ja zdecydowalem sie sporobowac i mi sie spodobal ze wzgledu na dodatkowe ustawienia, oczywiscie mniej istotne ale ja je polubilem, np. sposob wyswietlania obrazkow, otwierania okienek itp., czyli personalizacja..
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.