Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Jest po 17 strona nie działa.Przyznam,ze program cacy ale dla profesjinalistów.Jest trudny i skomplikowany.Dla zwykłych śmiertelników wystarczy Zoner Photo Studio 14,lub jeden z programów Ashampo przeznaczonych do tych zadań.Ale warto spróbować. Jak ktoś może to poproszę o klucz.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
okienko z rejestracją programu wyskakuje przy każdym jego uruchomieniu
mieliście podobnie z adobe cs2 ?

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Czy ja też mógłbym poprosić o klucze na PW. Z góry dziekuję.

A

Anonymous

Strona Internetowa już padła, a nie mogę otrzymać ten klucz. Za późno tu wróciłem, aby zarejestrować i ściągnąć ten program.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
padła bo pewnie jest przeciążona, takich ludzików chcących darmowy kluczyk są setki tysięcy czy tam miliony.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Since this is an amazing deal, it is not surprise to see that the giveaway site is getting hammered. So if you got the message saying that “We’re sorry, the site area you’ve requested is unavailable. Please try again later. “ You’d better try again later or even tomorrow.
Takie komentarze mozna gdzie niegdzie poczytać
Tak,że albo pózniej albo jutro
:hippie

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Swoją drogą udało się komuś zarejestrować jakiś program i miał go widocznego w swoim koncie adobe? Bo ja miałem ale teraz pisze mi że nie mam żadnego zarejestrowanego programu i albo pokasowali rejestracje programów CS2 albo problem z serwerem.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
No niestety klucz został usunięty. Ponoć te wersje są dla użytkowników którzy już wcześniej kupili CS2 a teraz mogli pobrać wersję już bez aktywacji. Nie którzy piszą że nie ma darmowego Photohopa i że to jest nielegalne, a szkoda. Chociaż co im szkodziło dać starą wersję za free.

Licencja
Programy są objęte licencją non-retail. Prawdopodobnie oznacza to, że użytek komercyjny nie jest dozwolony.

Trzeba poczekać na oficjalną informacje od Adobe, nawet jakby dali do użytku domowego nie komercyjnego to było świetnie. :dziwak Jakby stwierdzili że jest nielegalne to ładnie by sobie w kulki polecieli.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
rafalp86 napisał:
No niestety klucz został usunięty. Ponoć te wersje są dla użytkowników którzy już wcześniej kupili CS2 a teraz mogli pobrać wersję już bez aktywacji. Nie którzy piszą że nie ma darmowego Photohopa i że to jest nielegalne, a szkoda. Chociaż co im szkodziło dać starą wersję za free.

Licencja
Programy są objęte licencją non-retail. Prawdopodobnie oznacza to, że użytek komercyjny nie jest dozwolony.

Trzeba poczekać na oficjalną informacje od Adobe, nawet jakby dali do użytku domowego nie komercyjnego to było świetnie. :dziwak Jakby stwierdzili że jest nielegalne to ładnie by sobie w kulki polecieli.

Podobno to jest dla wszystkich co mają Adobe ID

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Sprawdzając teraz swoje konto to teraz znowu mam zarejestrowane produkty.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Ale nie rozumiem, po co rejestrować online, skoro wystarczy wpisać podany serial i działa? Aż tak bardzo chcecie być legalni, żeby samo Adobe o tym wiedziało? Rejestracja online jest opcyjna, a jeśli chodzi o klucze to chyba lepiej zapisać sobie stronkę z kluczami gdzieś na dysku lub zrobić print screeny.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
"yuppy" Potwierdzam działa i mam znowu zarejestrowanego.

Do góry