Canaris napisał:Proszę o ponowne udostępnienie Adobe Acrobat 8 Professional PL ponieważ poprzednie linki wygasły.
Z góry dziękuję.
Od początku tej akcji właśnie o to chodziło. Osobiście mam kupione dawno temu płyty z polską wersją Photoshopa 9, czyli CS2 i Creative Suite 2(wszystkie aplikacje w wersji polskiej -płytę dostałem z Londynu już w tym roku). Niestety oryginalny klucz do CS2 z naklejki na płycie wymaga aktywacji a serwery aktywacji nie działają, natomiast klucze udostępnione na stronie Adobe działają tylko ze specjalnymi instalatorami i wersjami, które mają wyłączone opcje aktywacji... Kółeczko się zamyka bo do mojej polskiej płyty Creative Suite 2 nie pasuje klucz ze strony Adobe, pasuje natomiast do starej płyty Photoshop 9 PL, ale pasuje również i mój klucz i obydwa nie wymagają aktywacji, wystarczy rejestracja, chociaż i ta jest opcjonalna. No cóż w związku z tym, że dostałem teraz w prezencie gwiazdkowym Photoshopa CS5 (też już nie najnowszy ale naprawdę świetny) i Corela X6 to Creative Suite 2 jest tylko dodatkową zabawką...artoor napisał:Kubala95, dzięki za informację! A ja zachodziłem w głowę, dlaczego nie mogę aktywować starej wersji PS CS2 w pracy... już miałem do nich dzwonić o co chodzi. Rozumiem, że z tym kluczem mogę legalnie używać starą wersję niegdyś zakupioną przez mojego bosa w pracy![]()
Link do instalki:memnon napisał:Adobe Photoshop CS2 za darmo :
plik pobieramy po kliknięciu na " Buy now!"
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Może trzeba będzie wyłączyć adblocka (lub podobny soft) żeby móc zobaczyć klucz .
Wejdź na poniższą stronę i looknij na prawo, gdzie jest Others Deals i zakładka Adobe Photoshop CS2 Free. Masz legala, możesz korzystać. Temat był już wałkowany.OnSam napisał:Przecie ten klucz pochodzi z kluczy ostatnio udostępnionych przez firmę..
giveawayday napisał:Wejdź na poniższą stronę i looknij na prawo, gdzie jest Others Deals i zakładka Adobe Photoshop CS2 Free. Masz legala, możesz korzystać. Temat był już wałkowany.OnSam napisał:Przecie ten klucz pochodzi z kluczy ostatnio udostępnionych przez firmę..
Jeśli masz legala, możesz korzystać. Czego nie rozumiesz.do.spamowania napisał:giveawayday napisał:Wejdź na poniższą stronę i looknij na prawo, gdzie jest Others Deals i zakładka Adobe Photoshop CS2 Free. Masz legala, możesz korzystać. Temat był już wałkowany.OnSam napisał:Przecie ten klucz pochodzi z kluczy ostatnio udostępnionych przez firmę..
To czemu ciągle ktoś sugeruje że to darmowa wersja dla wszystkich? To nie jest za darmo! To jest tylko dla posiadaczy licencji. Nie masz wykupionej licencji. Instalujesz tą wersję. Jesteś piratem. I tyle w temacie![]()
giveawayday napisał:Jeśli masz legala, możesz korzystać. Czego nie rozumiesz.