Narzędzia Amigabit PowerBooster za darmo

A

Anonymous

decimus napisał:
alberto napisał:
PowerBooster

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Program nie chce się zarejestrować.
Wyświetla się komunikat: "Nieprawidłowa informacja rejestracji" :(
W mailu otrzymałeś serial do wersji 3.2.4. Z kolei link podali do wersji 4.1.0. W internecie znajdź tę pierwszą - 3.2.4. Wiem, że można ją pociągnąć ze strony softonic, ale przez ich downloadera. Instalka powinna wylądować na pulpicie.

A

Anonymous

Za darmo Amigabit PowerBooster V3. Promocja na topsoftbargains.com potrwa jeszcze dzień. Ten sam błąd co wcześniej. Instalka promocyjna w wersji 4.1.0.

Rejestracja programu:

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
Witam, mam też ten sam problem , ale go rozwiązałem przez wpisanie kodu który to jest podany przez antbil007 z dnia 17.06,2014 rok kod został przyjęty i rejestracja zaakceptowana.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
acar napisał:
Mirko napisał:
Amigabit PowerBooster przez 1 dzień
info_fw.png

podany plik instalacyjny to v4.1.0 .. natomiast podana strona do rejestracji dotyczy v3.2.4 ..notabene jest tam link do pobrania tej wersji
Można jednak wersję v4.1.0 aktywować kodem np. z tego postu..:
programy-z-promocji-freebies-f6/amigabit-powerbooster-za-darmo-t14579-10.html#p108608
Tak podała ta strona promocyjna i to wszystko z mej strony. ( cieszę się bardzo że tak to żeś wykombinował )

A

Anonymous

Mirko napisał:
Amigabit PowerBooster przez 2 dni

Ten sam błąd co w postach powyżej. Instalka promocyjna powinna być w wersji 3.2.4 a jest wersja 4.1.0.

Amigabit PowerBooster 3.2.4:

Link do instalki:

Rejestracja programu:

Amigabit PowerBooster 4.1.0:

Link do instalki:

Dane rejestracyjne:

Lub

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Zapomnieliście tylko dodać że klucze z tej promocji dostaną ci , co ich email nie jest w bazie danych u producenta - wiec skoryguje niejasności związane z tą promocją :eek: :zaciesz

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
W trakcie instalacji mój GridinSoftAnti-Malware blokuje program podając komunikat Malware.Win32.Gen.sm a jak u kolegów

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29952
Miasto
Trololololo
sowa2 napisał:
W trakcie instalacji mój GridinSoftAnti-Malware blokuje program podając komunikat Malware.Win32.Gen.sm a jak u kolegów
wiesz to raczej fałszywy tym bardziej że ten twój GridinSoftAnti-Malware lubi strzelić fałszywkami

A

Anonymous

sowa2 napisał:
ja bym proponował zamianę na coś normalnego , sprawdzonego i skutecznego -Malwarebytes AntiMalware

Do góry