Pobiorę nim video z CDA Premium? Oczywiście mając konto Premium. Po prostu niewygodnie się ogląda w tym ich odtwarzaczu online...
Czy da się pobrać film z CDA Premium?
Aby skorzystać z trybu offline, zaloguj się do konta CDA Premium, a następnie postępuj według instrukcji: Przejdź do aplikacji i wybierz interesujący Cię film do obejrzenia w trybie offline. Po wejściu na stronę wybranego filmu kliknij przycisk: Film dostępny do pobrania (OFFLINE).
Ale to chyba dotyczy aplikacji na smartfon, a ja chcę oglądać na lapku. Nie oglądam filmów na smartfoniePrzejdź do aplikacji i wybierz interesujący Cię film do obejrzenia w trybie offline
Zainstalowałam i nawet kazał mi wpisać login i hasło do konta premium w CDA, a i tak nie pobiera filmu Chyba, że robię coś źle? W ogóle na stronie z filmem nie pojawia się przycisk do pobrania, a po wklejeniu odnośnika i wpisaniu loginu i hasła chce mi pobierać plik HTML tylko :/
@Edycja:
No niestety. Pod jednym filmem pojawiły się nawet linki do pobrania, ale nie działają, a pod innym nawet tego nie ma i w ogóle nic się nie dzieje. Wygląda, że te filmy są jakoś szczególnie zabezpieczone i chyba nie da się ich niczym pobrać
@Grandalf - to nie takie proste, nie ma tam żadnego mp4. Tak to sobie mogę pobrać zwykły film, ale nie ten zabezpieczony premium
@Grandalf - niestety, nie pamiętam już, czy trzeba podpinać kartę na okres próbny. W każdym razie przykładowy film, którego nie da się pobrać:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!- akurat ten już mam z innego źródła