Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37075
SecureAPlus Premium na 18 miesięcy.
Komplet na stronie:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
SecureAPlus otrzymał polską wersję językową
secureaplus_1.jpg

Opis tutaj:

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Bitdefender Total Security 2016 180 days trial

na adres e-mail przychodzi sporo różnych kluczy, ale czy działają... :scratch Głowy nie dam.

glombek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam

Czy f secure safe to normalny antywirus? Czy to jakiś dodatek do niego?
Zainstalowałem ten program z powyższej promocji (tej pierwszej) i wyskoczyło mi że antywirusa nie udało się zainstalować. Czy tak ma być?
Zainstalowało mi się z tej instalki: Szkodliwe witryny internetowe są blokowane i ochrona bankowości włączona.
Posiadam jeszcze program SecureAPlus Premium- może on blokuje poprawną instalację?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
glombek napisał:
Witam

Czy f secure safe to normalny antywirus? Czy to jakiś dodatek do niego?
Zainstalowałem ten program z powyższej promocji (tej pierwszej) i wyskoczyło mi że antywirusa nie udało się zainstalować. Czy tak ma być?
Zainstalowało mi się z tej instalki: Szkodliwe witryny internetowe są blokowane i ochrona bankowości włączona.
Posiadam jeszcze program SecureAPlus Premium- może on blokuje poprawną instalację?
Tak ma antywirusa, widocznie coś poszło nie tak podczas instalacji.możliwe że to wina SecureAPlus Premium

glombek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ok, odinstalowałem obydwa programy, przeczyściłem system i ponownie zainstalowałem F-Secure Safe. Tym razem wszystko ok. Dziwne, zupełnie inaczej wygląda teraz ten program. Później zainstaluję ponownie SecureAPlus i zobaczę czy nadal się będą gryzły.

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Do góry