Założyłem konto korzystając z Hola. Wszystko porzebiegło bez zastrzeżen. Niestety subskrybcja na okres 30 dni...Może coś źle zrobiłem...Sprawdziłem i działa.![]()
Spróbuj z innego IP.Założyłem konto korzystając z Hola. Wszystko porzebiegło bez zastrzeżen. Niestety subskrybcja na okres 30 dni...Może coś źle zrobiłem...
Oczywiście że tak, to jest ta sama promocja co była swego czasu na innej stronie, sharewareonsale jak zwykleU mnie zarejestrowała się licencja na 2 lata.
Kończy mi się licencja G Data Internet Security 2019 13.01.2020. Zastanawiam się nad tym, czy warto mieć Eset Internet Security na pół roku.Zastanawiałem sie czy to napisać tu czy w dziale Hot? Postanowiłem dać znać tutj. jutro Eset Internet Security "prawie" za darmo na 6 miesięcy:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A dlaczego nie? Ja Eseta używam od 18 latKończy mi się licencja G Data Internet Security 2019 13.01.2020. Zastanawiam się nad tym, czy warto mieć Eset Internet Security na pół roku.![]()
Kupiłem Gazety wyborczej z dodatkiem ochrona antywirusowa Eset Internet Security 14,99 zł . Zarejestrowałem kod ze zdrapki i jest 180 dni. Ważność licencji: 25.05.2020A dlaczego nie? Ja Eseta używam od 18 lat![]()