Jest określony czas na "kupno" lub instalacje tego pakietu. Mam niecały miesiąc jeszxze bitdefender i nie chce rezygnowaćHeimdal Thor Premium Home na rok
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jest określony czas na "kupno" lub instalacje tego pakietu. Mam niecały miesiąc jeszxze bitdefender i nie chce rezygnowaćHeimdal Thor Premium Home na rok
Jest określony czas na "kupno" lub instalacje tego pakietu. Mam niecały miesiąc jeszxze bitdefender i nie chce rezygnować
Jest określony czas na "kupno" lub instalacje tego pakietu. Mam niecały miesiąc jeszxze bitdefender i nie chce rezygnować
Daruj sobie. Testuję od kilku dni i mam wrażenie, że to mocno niedopracowany produkt. Dla przykładu - blokuje mi stronę (bez sensu - próbuję przejść na stronę zmiany hasła do księgarni Dedalus po skorzystaniu z "nie pamiętam hasła"), znajduję opcję "odblokuj" i klikam. A program co? Nie odblokował i jeszcze przestał wyświetlać zawartość w oknie DarkLayer GUARD, bym czasem nie pomyślał o ponownej próbie odblokowania dostępu do strony Duński gniot, który odesłałem w tzw. peezdu.Jest określony czas na "kupno" lub instalacje tego pakietu. Mam niecały miesiąc jeszxze bitdefender i nie chce rezygnować
Czy ta promocja jeszcze działa? Macie jakiś darmowy vpn żeby móc się zarejestrować?F-SecureSafeInternet Security 6 months, 3 devices
Renew:No
Leechers: Die!
"Registration or use of this code is not valid in your country or from this internet connection. Please register using the broadband or mobile connection from the provider of your F-Secure service or if you purchased from retail then in the country of purchase."
Pewnie z tego VPNa którego użyłeś była masa rejestracji i możliwe że dodali ten IP do listy blokowanych.Czy ta promocja jeszcze działa? Macie jakiś darmowy vpn żeby móc się zarejestrować?
Przez vpn z serwera niby niemieckiego wyskakuje:
Zauważyłem jednak, że np. captcha przy próbie rejestracji konta była po polsku, więc pewnie i tak wykrywa język przeglądarki...
New users only! Use a free VPN service such asZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!orZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!to change your IP to Germany before accessing the giveaway page.
Lekki to on nie jest-cieższy od windows defender, prawie dwukrotnie na W10mks_vir na 180 dni
„Specjalnie dla czytelników i fanów portalu Kopalnia Wiedzy przygotowaliśmy pełną, komercyjną wersję najnowszego pakietu mks_vir z licencją na 180 dni. Bez rejestracji, bez żadnych haczyków. Instalujesz i masz ”.