mytab8

Świeżak
Reakcje/Polubienia
22
Działa przez proxy - sprawdzałem.
Najpierw trzeba zainstalować Proxy-switchyomega vChrome:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

a następnie przejść do opcji tego rozszerzenia, wybrać nowy profil i kolejno: Protokół - HTTP; Serwer - 62.255.223.195; Port - 8080.
Wcisnąć "Apply changes", a następnie w nowej karcie chrome wybierając rozszerzenia u góry uruchomić w Proxy SwitchyOmega zapisany wcześniej profil i wkleić adres:

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
52
szkoda ze nie przedluza, total z 2029 by sie jeszcze przedluzyl :dziwak kiedys to byly promocje przedluzajace, ostatnie wszystkie bez przedluzania. dla kogos nowego na 3 lata i 10 stanowisk tez dobra opcja.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28496
Miasto
Trololololo
szkoda ze nie przedluza, total z 2029 by sie jeszcze przedluzyl :dziwak kiedys to byly promocje przedluzajace, ostatnie wszystkie bez przedluzania. dla kogos nowego na 3 lata i 10 stanowisk tez dobra opcja.
Kurde dopiero teraz zaskoczyłem że promocja na 3 lata :szok

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
52
Kurde dopiero teraz zaskoczyłem że promocja na 3 lata :szok
dlatego warto brac i nie pytac. wersja total ma nielimitowany vpn ;) tylko dopisze ze z wcześniejszych jak sie je wszystkie zebralo i kolejno wklepywało to ze zwyklego secure wchodzilo na total i 15 stanowisk na dobrych kilka lat. wstawiajacy chyba mocno przekroczyl 2030. jak ktos moooooze sie dokopie do tych wstawek i tooo mooooooooze jeszcze zadzialaja kody ;) ale jest z tym troche zabawy

aqz0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
21
Jaki nowy proxy do tej 3 letniej oferty z f-secure bo teraz ten adres proxy nie aktywuje strony na której jest okno z rejestracją .
Czy może spróbować w innym okresie czasu bo poprzedni proxy działał tylko pół dnia (wtedy udało mi się załapać na tą ofertę)
Znalazłem stronę z innymi proxy na tego operatora
Kod:

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
114
Nie udało mi się połączyć ze stroną promocji za pomocą proxy podanego przez @mytab8. Może promocja już wygasła?
Korzystałem także z VPN Protona, ale dostaję komunikat o połączeniu z niewłaściwego kraju.
Prośba o działające proxy jeżeli promocja jeszcze działa.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11829
Miasto
Somewhere over the rainbow.

mytab8

Świeżak
Reakcje/Polubienia
22
Nie udało mi się połączyć ze stroną promocji za pomocą proxy podanego przez @mytab8. Może promocja już wygasła?
Korzystałem także z VPN Protona, ale dostaję komunikat o połączeniu z niewłaściwego kraju.
Prośba o działające proxy jeżeli promocja jeszcze działa.
Właśnie przed chwilą sprawdzałem z tym proxy podanym przez
F-Secure Internet Security 3 years 10 devices Virgin Media Homeworks (#2,882) PROXY UPDATE
F-Secure Internet Security na 3 lata za darmo (10 urządzeń)
Proxy-switchyomega vChrome:

HTTP
62.255.223.195:8080

Renew:No

i otworzyła się strona z rejestracją nowego konta lecz musiałem chyba z 10 razy odświerzyć, więc albo strona wolno się otwiera przez to proxy albo jest mocno przeciążona

Ostatnia edycja:
Do góry