Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
AVG Internet Security 2015 na 1 rok lub aktualizujemy do wersji 15.0.5577

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy i klucz na stronie

AVG AntiVirus 2015 na 1 rok lub aktualizujemy do wersji 15.0.5577

Pobieramy i klucz na stronie

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie mam pojęcia gdzie zapytać, więc spróbuję tutaj w zbiorczym temacie o AV. Od jakichś 2 lat korzystam z Bitdefendera na kilku maszynach (przeważnie promocje po 6 miesięcy) i nigdy nie miałem problemów. Wczoraj postanowiłem nowy system na nowym komputerku Intel NUC i dzisiaj pobrałem instalkę Bitdefendera 2015 i zainstalowałem. W między czasie wygenerowałem sobie 6 miesięczna licencję z promocji powyżej. Jakież było moje zdziwienie, kiedy Bitdefender nie uruchomił nawet triala, wyrzucając komunikat, że moja kopia już wygasła. Nie przejmując się tym wpisałem wygenerowany klucz lecz program poinformował mnie, żę klucz nie pasuje do wersji. Jest to nie prawda ponieważ zainstalowałem IS i taki też klucz wygenerowałem. Spróbowałem z inną promocją ale nadal to samo. Spróbowałem z inną instalką (wprost z linku o komunikacie o niezgodności), instalką offline. Bez skutku. Czy ktoś ma jakiś pomysł. Niestety ale nic ciekawego nie wygooglałem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
a jaką wersję językową zainstalowałeś ??

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowalem wersję ang. Choć wcześniejsze licencje z poprzednich promocji działały nawet z wersjami polskimi.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Więc to w sumie bardzo dziwne :scratch , pozostaje Tobie chyba zagadać z nimi na ich czacie.

na dole tam gdzie jest napisane Extra help just for you klikasz chat i rozmawiasz.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Cholerka miałem dawno temu zainstalowany avg i po powtórnym zainstalowaniu i podaniu nowego kodu z instalacji polecanej przez andyxa, avg informuje, że zostało mi 22 dni próbnego działania :(. Rejestr czyszczony i lipa, czyżby została tylko reinstalacja?

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
acar napisał:
alojzy napisał:
Cholerka miałem dawno temu zainstalowany avg i po powtórnym zainstalowaniu i podaniu nowego kodu z instalacji polecanej przez andyxa, avg informuje, że zostało mi 22 dni próbnego działania :(. Rejestr czyszczony i lipa, czyżby została tylko reinstalacja?
miałem podobnie ... przeczyściłem .. usunąłem wsio co znalazłem związane z avg łącznie a plikach ukrytych
i nic mi to nie pomogło ... dalej widział poprzednią aktywację i sobie odpuściłem nie zagłębiając się dalej w temat ..
zastąpiłem go na Bitdefender .. :dziwak
Napisałem do AVG w odpowiedzi dostałem klucz do rejestru, po scaleniu klucza produkt zainstalował się na cały rok uraaaaaaaaaaaaaaa
zawartość pliku TYLKO dla systemu windows 7 x64

zapisać jako .reg wprowadzić i działa, może przyda się na przyszłość

Do góry