naucz się korzystać z wyszukiwarkijawdar napisał:No promocyjny, ten na 6-miesięcy.
Czy jest wiadomo na jaki okres czasowy?longinus napisał:McAfee Internet Security 2015
3 dni
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
senor38 a ty te programy AV instalujesz wszystkie ??senior38 napisał:Czy jest wiadomo na jaki okres czasowy?longinus napisał:McAfee Internet Security 2015
3 dni
Nie instaluję,pytam tylko grzecznie z ciekawości, bo ten program był ciągle na pół roku a w tym przypadku nie podany jest ten szczegół.Pozdrawiam.OXYGEN THIEF napisał:senor38 a ty te programy AV instalujesz wszystkie ??senior38 napisał:Czy jest wiadomo na jaki okres czasowy?longinus napisał:McAfee Internet Security 2015
3 dni
a dałeś chociaż czas dla tego McAfee Internet Security 2015 aby przeskanował cały komp ??jawdar napisał:NA 6 MIESIĘCY-ja zainstmalowałem, ale już jestem po reinstalce.U mnie bardzo spowolnił system.WRÓCIŁEM DO PANDY CHOĆ BARDZO MNIE DENERWUJE te przypominanie o ilości dni do końca
Ja osobiście nie polecam McAfee Internet Security 2015 , chociaż przy innej konfiguracji PC może być niezły.Krótko-U MNIE NIE ZDAŁ EGZAMINU.
Pozdrawiam