lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Mimo, ze już było ale jakby komu umknęło to jeszcze do jutra można pobrać i aktywować Ad-Aware Pro Security z roczną licencją. Bardzo dobry program.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Chyba bardzo ładny program, a nie bardzo dobry, co?

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1620
Ładny? Pojęcie względne a dlaczego powątpiewasz w skuteczność? Ja mam od jakiegoś czasu na jednym z lapku zainstalowany i zero fałszywych alarmów, zero robactwa, cichy i lekki dla systemu. Ale zapewne masz inne doświadczenia więc podziel się nimi.

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
lugger napisał:
Ładny? Pojęcie względne a dlaczego powątpiewasz w skuteczność? Ja mam od jakiegoś czasu na jednym z lapku zainstalowany i zero fałszywych alarmów, zero robactwa, cichy i lekki dla systemu. Ale zapewne masz inne doświadczenia więc podziel się nimi.
Spróbuj odinstalować przekonasz się:)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12530
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Koledzy dlaczego robicie mi na złość od początku roku, cóż uczyniłem Wam ja
0what.gif
. Macie promo na SecureAPlus umieszczone przez bonaventure z linkiem do pobrania

i najpierw Camel dodaje promo ze strony braci rosjan z dokładnie takim samym linkiem a teraz Ty Mirko umieszczasz dokladnie to samo a jak usunąłem to wstawiasz ponownie. Post pod postem ta sama promocja
0girl_cray2.gif
. Zlitujcie się koledzy bo to wystarczy spojrzeć co jest post wyżej i nie będzie dubli. Dziękuję
zarowka.gif

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
al_arsen napisał:
Koledzy dlaczego robicie mi na złość od początku roku, cóż uczyniłem Wam ja
0what.gif
. Macie promo na SecureAPlus umieszczone przez bonaventure z linkiem do pobrania

i najpierw Camel dodaje promo ze strony braci rosjan z dokładnie takim samym linkiem a teraz Ty Mirko umieszczasz dokladnie to samo a jak usunąłem to wstawiasz ponownie. Post pod postem ta sama promocja
0girl_cray2.gif
. Zlitujcie się koledzy bo to wystarczy spojrzeć co jest post wyżej i nie będzie dubli. Dziękuję
zarowka.gif
Pełne promocje są podawane jak tylko pamiętam, natomiast samo info do danej promocji gdzie podaje Camel czy kto inny nie zostaje kasowane nawet z nowym tematem tylko przenoszone do starego. ( proszę nie mylić z dublem )
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
witka

w nombre wpisac imie, e-mail wiadomo ( ja dałem smieciowy i tez przyszło ) , a w kratke TP LINK wpisac model rootera ( można wejsc na strone TP Link i jakiś skopiować jak ktoś nie posiada) .Po paru sekundach otrzymałem kod , który mój trial 128 dni ( troche wykorzystałem) przedłuzył o kolejne pół roku. Okno pandy zmieniło kolor, nie wyskakuje reklama i odkryły sie nowe funkcje. :piwko

pzdr

Do góry