programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Na Anglie i tak u nas nie beda pasowac, a funt jest jest po ok. 5,6429 czyli nie ma roznicy w polskiej strefie platnosci a nawet zyskuje sie nie placac za przewalutowanie i prowizje i oplaty za przelwe zagraniczny i zwiazane z tym szeregi problemow, a na koniec okazuje sie : "Sorry, You can't buy this licence in british area, tray this in Your country.!"

S

spamtrash

eee....? Płacąc kartą płacisz za przelewe zagraniczny? I wiesz, sorry, ale ja buy this license in british area właśnie, a pojęcia nie miałem czy zadziała zakup z Polski. Bo zakup w Anglii, kartą angielską i instalacja programu w Polsce, owszem, działa jak najbardziej.
I nie wiem po ile Kaspersky jest w Polsce, ale na 5 urządzeń na rok za około dwie stówy wydawało mnie się nie najgłupszą ceną... w sumie to przepraszam że głowę zawracałem. Zwłaszcza wobec tray this in your country. Ino skąd tego traya (nie mylić z try) wziąć? :scratch

macw25

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam

Wiecie może gdzie można najtaniej kupić Norton Security 1PC 1R.
Bo z tego co widzę najtaniej jest za 129zł

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Najprościej wejść na Allegro i w dziale oprogramowanie, bezpieczeństwo znaleźć interesującą pozycję. Najtańszy rocznej licencji to wydatek 23 złotych. Na zdrowie!. :jezyk

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50

macw25

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Tylko koledzy tak jak pisałem, interesuje mnie nowa wersja Norton Security 1PC 1R a nie Norton Internet Security.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
macw25 napisał:
Tylko koledzy tak jak pisałem, interesuje mnie nowa wersja Norton Security 1PC 1R a nie Norton Internet Security.
Z tym będzie bardzo ciężko
bo wiesz że symantec podzielił się na dwie części
i wątpię żeby sknery dali ten nowy produkt w promocji który zastępuje ich produkty NiS itp :klawik. Pozdr

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Czy kolega macw25 nie umie korzystać z Allegro?. Podaje w takim razie linki do dwóch źródeł zakupu programu Norton Security 2015.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jeden program licencja roczna kosztuje 20,50 drugi 23 złote. Po co przepłacać?. Nie wiem, czy pan szuka programu, czy możliwości pogadania na forum?....

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
acar napisał:
wlodeusz napisał:
Czy kolega macw25 nie umie korzystać z Allegro?. Podaje w takim razie linki do dwóch źródeł zakupu programu Norton Security 2015.
w taki sposób swego czasu zakupiłem lickę z automatu na KIS'a .. jak pamiętam po 2 czy 3 miechach była czarna lista...
skoro tak doradzacie to lepiej podać warezy i jest pewniak :p
Zgadzam się ponieważ po formacie gdy nie mamy jej z Norton acon... licki już nie aktywujemy a więc jest to tak zwana licencja do pierwszego formata :klawik.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Korzystam w domu na dwóch komputerach z Nortona IS 2014 kupionego z "automatu". Mailem otrzymujemy kod będący dowodem zakupu. Wystarczy założyć konto mailowe W Symantec, co proponuje program po instalacji, wtedy żadne kłopotu z formatem nas nie dotyczą. W ten sposób kupiłem wiele programów, normalnie drogich, tak jak licencję na system Windows 8.1 pro. Zapłaciłem około 40 złotych i jestem wygrany. Program jeśli jest reinstalowany na tym samym komputerze bez żadnych cudów rozmnażania licencji, działa znakomicie. Instalowałem go na pewno ponad 30 razy, tak jak zakupione Revo Pro, O&O Defrag, czy Norton IS, bez żadnych niespodzianek. Kaspersky czyni cuda nie tylko z licencją, dlatego od sześciu lat wyrzuciłem go z domowych komputerów. Czterech!. I kłopoty skończyły się definitywnie. Tak samo cudotwórczy jest Bit Defender. Omijać łukiem!. Dobrą ochronę daje AVG IS 2015 na cztery lata, podarowany nam tu na forum, przez któregoś z mądrzejszych kolegów, zapomniałem nicka, przepraszam. Bardzo dobrą ochronę i aksamitne działanie daje Webrot!. Pozdrawiam.

Do góry