OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30425
Miasto
Trololololo
Za moich czasów czyli jak ja wstawiałem promocje to było tak:

Tyle samo promocji i 90% mniej linków

a teraz jest tak:

Tyle samo promocji i 100000000000000% więcej linków, czyli najprościej pisząc nie wstawiałem po 100 razy tej samej promocji tylko dlatego że informacja pojawiła się na innej stronie choć koniec końców te 100 różnych promocji okazało się 1 promocją.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30425
Miasto
Trololololo
Kto skasował to nie wiem.

a teraz coś innego :
Zastanawiam się co to za frajda raportować posty o promocjach, rozumiem duble itd ale bez przesady, jeszcze te głupie zagrywki typu "edytuję swój poprzedni post po to aby oszukać adm i mod a oni idioci nie skojarzą ( a jednak skojarzyli) i skasują post innego forumowicza bo on był pierwszy i wstawił wcześniej niż ja" :facepalm

Duble są i będą na tym forum, pogodziłem się z tym bo już nawet nie chodzi tu o wstawiających ale o strony które po 100 razy powielają tę samą promocję oszukując tak ludzi i zbierając wasze adresy mailowe które potem sprzedają za grubą kaskę.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12530
Miasto
Somewhere over the rainbow.
To ja byłem tą wredną świnią która usunęła posty i to 3 albo 4 z rzędu. Po pierwsze strony:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

zbierają promocje z różnych stron tak samo jak PZD więc proponuje żeby w celu uzyskania większej liczby postów lub pochwał umieszczać u nas linki do naszych promocji np.

programy-z-promocji-freebies-f6/antywirus-dla-ciebie-zbior-promocji-av-is-t12937-1410.html#p183188

wyjdzie na to samo. A po drugie wszystkie oferty z windowsdeal, topsoftblablabla, dailysoftcostam i comm.info prowadzą do tej samej strony rejestracyjnej McAfee i umieszczone zostały dzisiaj więc to po prostu duble. A odpowiadając na pytanie czemu jedno usunąłem a drugiego nie odpowiadam: bo nie zauważyłem. :hippie

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ashampoo Anti-Virus 2016 (v1.3.0, 2016/02/04) - pełna wersja na pół roku (dokładnie: 180 dni)

Pobieramy stąd:

a tu zgłaszamy się po klucz licencyjny pełnej wersji:

al_arsen napisał:
To ja byłem tą wredną świnią która usunęła posty i to 3 albo 4 z rzędu. Po pierwsze strony:

zbierają promocje z różnych stron tak samo jak PZD więc proponuje żeby w celu uzyskania większej liczby postów lub pochwał umieszczać u nas linki do naszych promocji (...)
Z tego, co wiem, to na MostIWant pojawiają się też czasami oferty specjalnie dla tej strony, ale... co ja tam wiem. :p

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12530
Miasto
Somewhere over the rainbow.
ArekS napisał:
Z tego, co wiem, to na MostIWant pojawiają się też czasami oferty specjalnie dla tej strony, ale... co ja tam wiem. :p

Tak samo jak u nas i tego nie wywalam.

Do góry