Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.

AppGuard kilka pytań ( konfiguracja, ustawienia )

Bizon 11 Maj 2014

View Users: View Users
  1. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu aktywator się nie włącza.Jest tak jak wcześniej pisałem.A komunikat jest taki.
    [​IMG]
     
  2. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Pobrałeś świeży instalator ze strony producenta ??
    Zmieniałeś inne programy zabezpieczające ?? jeśli tak to może jakiś program przyblokował ??
     
  3. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Instalator pobrany ze strony producenta.Chyba muszę przywrócić system z kopi zapasowej.
     
  4. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Wstrzymaj się chwilę z odzyskiwaniem bo ten monit
    [​IMG]

    oznacza że nie zweryfikowano licencji czyli :
    Problem jest u nich na serwerze aktywacyjnym i pewnie szybko go rozwiążą.Możesz do nich napisać to rozwiążą jeszcze szybciej.
    Przyblokowałeś w zaporze.Zmieniałeś coś w firewallu ??
    spróbuj wpisać raz jeszcze klucz
     
  5. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Zakupiłem Della i po zainstalowaniu App Guarda blokuje mi skaypa.Skaypa dodałem do wykluczeń tu:
     
  6. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Opisz swój problem, ( to co napisałeś mi na PW ),
    to nie są wykluczenia gdzie dodałeś, to są chronione programy, widzę tam Zemanę usuń ją bo nie będzie prawidłowo działać.
     
  7. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Zemanę odhaczyłem,czy skaypa też mam usunąć z ochrony?
     
  8. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Nie, skype to komunikator więc niech tam będzie.

    Aby sprawdzić co jest nie tak musisz uruchomić skype ( wiem że nie działa ) AppGuard go zablokuje i potem skopiować i wkleić tu Logi z AppGuarda, dzięki nim będzie wiadomo co dokładnie jest blokowane i będzie można poszukać rozwiązania :)
     
  9. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Czy o to chodziło.
     
  10. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    tak o to chodziło ale zaznacz te logi kursorem od myszki i po prostu skopiuj a potem wklej tutaj na forum.Nie rób zrzutu ekranu bo oczopląsu dostanę od tych małych literek :)

    Czyli kopiujesz z AppGuarda i wklejasz na forum tak jak się normalnie jakiś tekst wkleja.
     
  11. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    11/12/17 21:23:43 Prevented process <reg.exe | c:\program files\microsoft\skype for desktop\skype.exe> from launching from <c:\windows\syswow64>.
     
  12. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    a tak zapytam, jaki masz tryb ochrony w AppGuardzie, masz ustawiony na Locked Down:??

    Jeśli tak to spróbuj ustawić niższy poziom ochrony i sprawdź czy Skype działa
     
  13. senior38

    senior38 Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Listopad 2010
    Posty:
    1,406
    Otrzymane Polubienia:
    55
    Lokalizacja:
    Świętokrzyskie
    Mam ustawiony na Protected,zawsze mam na tym ustawione.
     
  14. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    22,690
    Otrzymane Polubienia:
    998
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Więc trzeba coś pogrzebać, jak chcesz wykluczyć skype całkiem z ochrony to dodaj go do PowerApps
     
Ładuję...
Similar Threads - AppGuard kilka pytań Forum Date
SZUKAM Appguard lifetime code Bazarek / License exchange Wtorek o 01:52
KonkursPZD Konkurs PZD - AppGuard - Christmas 2017 Giveaway Konkursy ! / Giveaways ! 1 Grudzień 2017
Szukam instalki AppGuard Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 2 Pażdziernik 2017
AppGuard do wygrania Konkursy ! / Giveaways ! 16 Sierpień 2017
Konkurs PZD - Giveaway - AppGuard Konkursy ! / Giveaways ! 20 Maj 2017

Udostępnij Tą Stronę