A
Anonymous
Hornet napisał:-...usunięto też zakładkę PowerApps (nie wiem co teraz będzie z wykluczeniami a co za tym idzie z kompatybilnością z innymi softami )
Kiepsko lukałeś betatesterze
Hornet napisał:-...usunięto też zakładkę PowerApps (nie wiem co teraz będzie z wykluczeniami a co za tym idzie z kompatybilnością z innymi softami )
a jak klikniesz prawym klikiem na ikonkę, to nic Ci nie wyświetla.FARMER napisał:mi nic nie wyświetla . w tarayu ikona z czerwony krzyzykiem . nie można nawet skonfigurować programu .
Też wróciłem do do wersji 3.5 ,mam zamiar uaktualnić do wersji 4 ,ale zobaczymy jakie będą opinie o tej wersji 4...FARMER napisał:nic
zostaje przy wersji 3.5
sprawdź czy masz włączoną usługę terminalowąFARMER napisał:mi nic nie wyświetla . w tarayu ikona z czerwony krzyzykiem . nie można nawet skonfigurować programu .
10/06/13 18:08:21 Prevented <Synaptics TouchPad Enhancements> from writing to memory of <The Bat! E-Mail Client by Ritlabs>.
FARMER napisał:Nie mogę wysłać wiadomości w The Bat oto treść :
10/06/13 18:08:21 Prevented <Synaptics TouchPad Enhancements> from writing to memory of <The Bat! E-Mail Client by Ritlabs>.
Tak Mistrzu mam w Guarded NietoperzaOXYGEN THIEF napisał:FARMER napisał:Nie mogę wysłać wiadomości w The Bat oto treść :
Ranczer musisz dodać wykluczenie.a tego the Bat masz w Guarded ??