to może spróbuj dodać ten SynTPEnh.exe do wykluczeń.
OXYGEN THIEF napisał:a tak zapytam, licki z v3 działają z v4 ??
Synaptics TouchPad Enhancements to jest coś od twojego TouchPada, w sumie możesz spróbować w tych chronionych aplikacjach wyłączyć ochronę memory dla The Bat ale też może to być jakiś błąd tej bety v4.Oblukaj.
to coś od tego TouchPada to SynTPEnh.exe chyba będzie, tak mi google pokazało.może jakby temu pozwolić działać to by wysyłało.Farmer ja nie mam AG teraz więc obrazkowo nie pomogę
To prawda : zwracam honormarsellus napisał:Kiepsko lukałeś betatesterzeHornet napisał:-...usunięto też zakładkę PowerApps (nie wiem co teraz będzie z wykluczeniami a co za tym idzie z kompatybilnością z innymi softami )
Ja się zapisałem i dostałem lickę . . O co Ci chodzi SE7EN ?SE7EN napisał:PS: Ktoś zapisał się do beta-testów, wczoraj wysyłali darmowe licencje do 4.x
Actually we've decided to give everyone that has ever purchased AppGuard a free upgrade (even those who purchased prior to 2013). I've been told there are about 50 more licenses to go out on Monday. If you haven't received your license key, please send an email to. Include your first name, last name, email address that you purchased AppGuard with (or Eirik registered you with) and previous license key. If you're on Wilders, it might be helpful to identify your Wilders log in name as well.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
OnSam napisał:Z wracam się z prośbą do kumatych o aktualizację ustawień współpracy tego programu z Sandboxie - wer4 ma już inne menu i nie mogę połapać się, będąc pewny co do właściwych ustawień, brak też jest tam dwóch usług. Proszę o poradę.