Audials One 2023 Edition lifetime
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
To nadal jest wersja SE, tylko pod inną nazwą. Przycisk z propozycją upgrade do pełnej wersji jest cały czas widoczny a funkcje są ograniczone. Dla przykładu niby mam włączoną integrację z Tidal a nie mogę wyszukać większości dostępnych w Tidal płyt i utworów. Do tego dźwięk brzmi dziwnnie inaczej do tego co jest w Tidal, Spotify lub lokalnie słuchane z MP3 za pomocą AIMP.Audials One 2023
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To nadal jest wersja SE, tylko pod inną nazwą. Przycisk z propozycją upgrade do pełnej wersji jest cały czas widoczny a funkcje są ograniczone. Dla przykładu niby mam włączoną integrację z Tidal a nie mogę wyszukać większości dostępnych w Tidal płyt i utworów. Do tego dźwięk brzmi dziwnnie inaczej do tego co jest w Tidal, Spotify lub lokalnie słuchane z MP3 za pomocą AIMP.
Do pobierania muzyki z Tidala polecamTo nadal jest wersja SE, tylko pod inną nazwą. Przycisk z propozycją upgrade do pełnej wersji jest cały czas widoczny a funkcje są ograniczone. Dla przykładu niby mam włączoną integrację z Tidal a nie mogę wyszukać większości dostępnych w Tidal płyt i utworów. Do tego dźwięk brzmi dziwnnie inaczej do tego co jest w Tidal, Spotify lub lokalnie słuchane z MP3 za pomocą AIMP.