Narzędzia Auslogics Disk Defrag Pro za darmo

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Niestety wczoraj nie dałem rady skorzystać z tej promocji. Klucz jest pewnie jeden - jak to zazwyczaj bywało, jeżeli tak, to będę wdzięczny za podesłanie na priv.

pozdr.,

Areopagita
:england

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37057
Auslogics Disk Defrag Pro 9.0.0.2 – Free 1-year License Key
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

License duration: 361 days, No free support and no Free upgrades. Program version: v9.0.0.2

Ostatnia edycja:

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4260
Czy ktoś używa tego softu dla dysków SSD ? A jeśli tak to jakie wrażenia po optymalizacji dysku SSD ?

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4260
Tyle wiem , oni reklamują jakąś optymalizacje , cokolwiek to znaczy . Sceptyczny jestem co do tego ale może się mylę i ta optymalizacja ma zbawienny wpływ na dysk SSD . Z ich opisu :
"Special Algorithms for SSD
  • Special SSD optimization algorithm to reduce the number of write operations during defragmentation,
  • Prevents excessive wear and allows to extend the disk’s lifespan.
  • Set the SSD not to be displayed in the list of drives at all if you prefer not to include your SSD in defrags or optimization "

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37057
Tyle wiem , oni reklamują jakąś optymalizacje , cokolwiek to znaczy . Sceptyczny jestem co do tego ale może się mylę i ta optymalizacja ma zbawienny wpływ na dysk SSD . Z ich opisu :
"Special Algorithms for SSD
  • Special SSD optimization algorithm to reduce the number of write operations during defragmentation,
  • Prevents excessive wear and allows to extend the disk’s lifespan.
  • Set the SSD not to be displayed in the list of drives at all if you prefer not to include your SSD in defrags or optimization "
Opis darmowego programu do optymalizacji dysków SSD:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry