AVG Anti-Virus 2012 za darmo !

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Ja dostałem taką wiadomość i też nic nie mogę zrobić.
Tech Jagat - AVG Anti-Virus 2012 Free 1 year license key

AVG Anti-Virus 2012 Free 1 year license key
Posted: 16 Jan 2012 04:53 AM PST
[Ad: pi]
[Ad: pi]

Security software like antivirus software is one of most essential software for Windows PC and every Windows users must need to install a good antivirus software and when we talk about antivirus program then I must admit that there are lots of top rated and popular antivirus program available in market ( like Avira, Avest, AVG, Norton, Kaspersky, BitDefender, McAfee and many more) and...

This is a content Summery only. For read more visit my blog -

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Hornet napisał:
sebastian1988 napisał:
Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ.
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarska :ok .Teraz jeden lekarz na 100 ma jako taki merytoryczny poziom wiedzy (wina uczelni) do tego nędzne pensje a gdzie bieda to i frustracja i różne patologie.
Bez przesady. Zobacz młode pokolenie lekarskie. Zupełnie nowe i świeże spojrzenie na pacjenta. Bez układów, bez betonowego stylu prowadzenia się w zawodzie( ech. . . te pokolenie wyuczonych profesorków przez Polskę Ludową :dziwak ). Tu można dyskutować ile się tylko chce....a co do Religi, heh.... mój sąsiad:)Dałeś genialny przykład!!!! To on mnie zmotywował do medycznej przyszłości. Heh.... pamiętam jak kiedyś na ryby wspólnie chodziliśmy nad Wisłę ( mamy działkę obok siebie ).... i te słowa jego" Sebastian, bez nas medyków, nie ma życia. " Pamiętam jak mu powiedziałem, że idę na Medycynę, panie Zbyszku proszę pomóż mi się tam dostać. Wiecie co było? Nikt w życiu mnie tak nie zj..ebał i nie opier...dolił, jak on!!!!!!! :pala :pala Dał mi książkę o etyce lekarskiej. I do dziś to moja biblia.... Ech.... czemu kuźwa tego genialnego człowieka nie ma!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego jestem dumny.... że ten gość stanał na mojej drodze te 27 lat temu i pokazał kierunek, właściwy kierunek!!!! Ave Ave !!!! :ok :ok

A

Anonymous

sebastian1988 napisał:
Hornet napisał:
sebastian1988 napisał:
Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ.
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarska :ok .Teraz jeden lekarz na 100 ma jako taki merytoryczny poziom wiedzy (wina uczelni) do tego nędzne pensje a gdzie bieda to i frustracja i różne patologie.
Bez przesady. Zobacz młode pokolenie lekarskie. Zupełnie nowe i świeże spojrzenie na pacjenta. Bez układów, bez betonowego stylu prowadzenia się w zawodzie( ech. . . te pokolenie wyuczonych profesorków przez Polskę Ludową :dziwak ). Tu można dyskutować ile się tylko chce....a co do Religi, heh.... mój sąsiad:)Dałeś genialny przykład!!!! To on mnie zmotywował do medycznej przyszłości. Heh.... pamiętam jak kiedyś na ryby wspólnie chodziliśmy nad Wisłę ( mamy działkę obok siebie ).... i te słowa jego" Sebastian, bez nas medyków, nie ma życia. " Pamiętam jak mu powiedziałem, że idę na Medycynę, panie Zbyszku proszę pomóż mi się tam dostać. Wiecie co było? Nikt w życiu mnie tak nie zj..ebał i nie opier...dolił, jak on!!!!!!! :pala :pala Dał mi książkę o etyce lekarskiej. I do dziś to moja biblia.... Ech.... czemu kuźwa tego genialnego człowieka nie ma!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego jestem dumny.... że ten gość stanał na mojej drodze te 27 lat temu i pokazał kierunek, właściwy kierunek!!!! Ave Ave !!!! :ok :ok
@Seba-nie rób z Tata wariata :szydera " Zupełnie nowe i świeże spojrzenie na pacjenta" ? To nie jest konwencja wyborcza PO tylko luźna rozmowa o otaczającej rzeczywistości.
Po pierwsze-taki Profesor Bross nie był "żadnym profesorkiem wyuczonym za PRL-u" tylko przedstawicielem najsłynniejszej na świecie szkoły Lwowskiej-spałeś na wykładach :dziwak ?
Po drugie-w polskiej służbie zdrowia-mentalnie-jest syf,brud i ubóstwo-elegancko działa system klanowy :ok chyba nie muszę Ci tego tłumaczyć ? Wiesz czym się różni na oddziale szpitalnym czy klinicznym status syna/córki profesora od statusu zwykłego lekarza.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarska :ok .Teraz jeden lekarz na 100 ma jako taki merytoryczny poziom wiedzy (wina uczelni) do tego nędzne pensje a gdzie bieda to i frustracja i różne patologie.[/quote]
Bez przesady. Zobacz młode pokolenie lekarskie. Zupełnie nowe i świeże spojrzenie na pacjenta. Bez układów, bez betonowego stylu prowadzenia się w zawodzie( ech. . . te pokolenie wyuczonych profesorków przez Polskę Ludową :dziwak ). Tu można dyskutować ile się tylko chce....a co do Religi, heh.... mój sąsiad:)Dałeś genialny przykład!!!! To on mnie zmotywował do medycznej przyszłości. Heh.... pamiętam jak kiedyś na ryby wspólnie chodziliśmy nad Wisłę ( mamy działkę obok siebie ).... i te słowa jego" Sebastian, bez nas medyków, nie ma życia. " Pamiętam jak mu powiedziałem, że idę na Medycynę, panie Zbyszku proszę pomóż mi się tam dostać. Wiecie co było? Nikt w życiu mnie tak nie zj..ebał i nie opier...dolił, jak on!!!!!!! :pala :pala Dał mi książkę o etyce lekarskiej. I do dziś to moja biblia.... Ech.... czemu kuźwa tego genialnego człowieka nie ma!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego jestem dumny.... że ten gość stanał na mojej drodze te 27 lat temu i pokazał kierunek, właściwy kierunek!!!! Ave Ave !!!! :ok :ok[/quote]
@Seba-nie rób z Tata wariata :szydera " Zupełnie nowe i świeże spojrzenie na pacjenta" ? To nie jest konwencja wyborcza PO tylko luźna rozmowa o otaczającej rzeczywistości.
Po pierwsze-taki Profesor Bross nie był "żadnym profesorkiem wyuczonym za PRL-u" tylko przedstawicielem najsłynniejszej na świecie szkoły Lwowskiej-spałeś na wykładach :dziwak ?
Po drugie-w polskiej służbie zdrowia-mentalnie-jest syf,brud i ubóstwo-elegancko działa system klanowy :ok chyba nie muszę Ci tego tłumaczyć ? Wiesz czym się różni na oddziale szpitalnym czy klinicznym status syna/córki profesora od statusu zwykłego lekarza.[/quote]

Racja, najgorsze mamy jednak za sobą.Widzę malutki progres w zmianach. Wiesz Bross, Religa to inna półka. Nie miałem na myśli ich... ale zgodzisz się że ciagle mamy jeszcze ere profesorków Prl, którzy diagnozują z księgą Akademiczną:) :dziękuję Na wykładach nie spałem, heh... chociażby "opiekun" grupy - eliminował tych co olewali wykłady, ćwiczenia etc. O moją wiedzę nie martw się, co więcej bądź dumny że są tacy którym się jeszcze chce a nie tylko narzekać. :) :yahoo

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Czy ktoś posiada "na zbyciu" kluczyk. Minęło już ponad 100h a nadal seriala nie otrzymałem.

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
73
Pocieszam Ciebie, ja także nie otrzymałem klucza chociaż miałem to zrobione z GB.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
No właśnie ja też z GB... ani widu ani słychu kluczyka.

Do góry