AVG Anti-Virus 2012 za darmo !

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Weryfikacja 48 h :) tak jak napisał Zygy1980@ . Filtrują prawdopodobnie i nic nie ma w 'my download' a upłynął czas:D, nie wiem jak Ty Tadku to ogarnąwszy :D

A

Anonymous

Ja teraz też cały czas mam, że trzeba czekać 48 h, czas mija, ale nic się nie pojawia :ireful

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest. :wariat

No i co teraz?

:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Czekaj, przecież masa chętnych była, a wysyłają według kolejki.Te 48 h należy traktować :hio .Jak dostali kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy zgłoszeń to łatwo się domyśleć że trochę to zajmie, zwłaszcza że ręcznie weryfikują i wysyłają.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
Czekaj, przecież masa chętnych była, a wysyłają według kolejki.Te 48 h należy traktować :hio .Jak dostali kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy zgłoszeń to łatwo się domyśleć że trochę to zajmie, zwłaszcza że ręcznie weryfikują i wysyłają.
Wiem wiem, dajmy im 48 h ekstra:)
Jak ktoś dostanie licke po weryfikacji, dajcie tutaj info :) :francuz :francuz

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
sebastian1988 napisał:
Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest. :wariat

No i co teraz?

Mam gdzieś jeszcze Vipre Antivirus. Jeżeli chcesz, to daj znać :jezyk

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Olga napisał:
sebastian1988 napisał:

No i co teraz?

Mam gdzieś jeszcze Vipre Antivirus. Jeżeli chcesz, to daj znać :jezyk

Oj aż zaskoczyłaś mnie :) Ale chyba odmowie :ok
Napaliłem się na te AVG :gwizdek .

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
To ten AVG taki dobry jest? Jakoś mi się nigdy tak nie kojarzył :zawsty

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
bardzo lekki programik : ) w trybie monitora w ogóle go nie czuć, podczas skanowania zamula jak każdy,
czyżbym wreszcie znalazł wymarzony program? hehe, pewnie nie... brakuje mi szybkiego wyłączenia ochrony (trzeba grzebac w ustawieniach) oraz po instalacji użytkownik jest męczony o uruchomienie skanu

A

Anonymous

sebastian1988 napisał:
Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ.
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarska :ok .Teraz jeden lekarz na 100 ma jako taki merytoryczny poziom wiedzy (wina uczelni) do tego nędzne pensje a gdzie bieda to i frustracja i różne patologie.

Do góry