Ponury Rumcajs napisał:Ma ktoś może tą grę pobraną, bo ja się zarejestrowałem tam, utworzyłem konto, zainstalowałem tą aplikację i du**, nie mogę pobrać tej gry, bo mam nieobsługiwany system operacyjny (XP). Tak się składa, że za niedługo chciałem go zmieniać na np 7 i czuję się oszukany przez EA, że robi ludziom, którzy zakładają konta, podają dane, instalują aplikacje, tracą czas takie wały...
Screen:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Minimalne wymagania sprzętowe
System operacyjny: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
Procesor: Dwurdzeniowy 2 GHz (Core 2 Duo 2.4 GHz lub Althon X2 2.7 GHz)
Pamięć: 2 GB
Dysk twardy: 20 GB
Karta graficzna (AMD): Kompatybilna z DirectX w wersji 10.1 i posiadająca 512 MB RAM (ATI Radeon serii 3000, 4000, 5000 oraz 6000, a także ATI Radeon 3870 lub lepsza)
Karta graficzna (NVIDIA): Kompatybilna z DirectX w wersji 10.0 i posiadająca 512 MB RAM (NVIDIA GeForce serii 8, 9, 200, 300, 400 oraz 500, a także NVIDIA GeForce 8800 GT lub lepsza)
Karta dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX
Klawiatura i mysz
DVD Rom
Zalecane wymagania sprzętowe
System operacyjny: Windows 7 64-bit
Procesor: Czterordzeniowy
Pamięć: 4 GB
Dysk twardy: 20 GB
Karta graficzna: Kompatybilna z DirectX 11 i posiadająca 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 lub ATI Radeon 6950)
Karta dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX
Klawiatura i mysz
DVD Rom
Jeśli gre dodałeś do biblioteki to już nie zniknie. Pobierzesz gdy będziesz miał zgodny system (i wymagany sprzęt
Aż poprawił mi się nastrój
bo chyba rzeczywiście tak jest. Dodałem tą grę do biblioteki i ona rzeczywiście tam jest