BitDefender Internet Security 2012 na rok za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Pewnie dopiero jutro będzie znowu działać, w końcu weekend jest.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
zaczekaj spokojnie, promo ma trwać ponad miesiąc
na początku ludzie się rzucili to i mają problemy techniczne

tak swoją drogą to jak oni chcę cokolwiek sprzedać, skoro przez 2 pełne miesiące rozdają bez ograniczeń i za darmo
przecież z góry wiedzieli, że wycieknie to z gazetki do netu, a jak jest juz w necie to wszyscy trochę zainteresowani wiedzą

bullguard IS 1000 licek rozeszło się w kilka-naście/dziesiąt minut

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam!

Który soft Waszym zdaniem jest skuteczniejszy: BitDefender IS 2012 czy TrustPort IS 2012? Może ktoś praktykował?

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
subiektywnie - bo to trzeba sprawdzić na własnym kompie
bis zamulal mi równomiernie całego neta, TP zamulał otwieranie niektórych tylko stron
dla systemu oba były podobne

ALE trzeba to przetestować na swoim własnym kompie, bo to przymulanie zależy od jednostki a nie jest regułą

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Próbuję od wczoraj, i już pewnie z dziesięć razy przyszło mi -1,może ktoś ma 1 licke za dużo - byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam.

A

Anonymous

Ja bym dał TrustPorta nieaktywowanego za licke Bitdefendera już nie mam siły do tego promo(jak coś to pw)

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Maszynę mam dosyć mocną, a zależy mi na skuteczności. Bitdefendera kiedyś używałem i był dosyć średni. Trustport to dla mnie zupełna nowość.

A

Anonymous

TrustPort też ma silnik BD i dodatkowo AVG i mimo ze jest dwusilnikowy jest lekki reszte poczytaj w necie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Niestety musiałem przywrócić kopię forum, więc kilka postów zjadło.
Jeśli chodzi o zdobycie licencji to najprostszym sposobem jest zainstalowanie jakiegoś programu VPN, np darmowej wersji Cyberghost lub ostatniego z promo Steganos Anonym.Po instalacji i uruchomieniu odwiedzacie stronkę zpromo i dostajecie bez żadnych problemów kluczyk.Gdyby jednak ktoś nie chciał zaśmiecać systemy programami VPN, może wpisać niemieckie proxy bezpośrednio w przeglądarce.Jak to zrobić, macie tutaj opisane
http://programyzadarmo.net.pl/forum/poradniki-tutoriale-f25/proxy-poradnik-dla-nowicjuszy-t1341.html

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
właśnie go zainstalowałem, dobrze że licencja leci dopiero od momentu wpisania klucza 365 dni
a nie od momentu ukazania się promo, pakiet jest rzeczywiście lekki w process explorer 5 procesów zjada ~20MB
ale muli system, komputer dość długo startuje a i przeglądarka chodzi kiepsko
u mnie komputer stracił kopa po przeinstalowaniu nortona na bitdefendera

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Jeśli komuś zbywa licencja to bardzo proszę o jedną

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Char i Olga dzięki wielkie za licencje! kombinowałem jak mogłem ale przez vpn nie dało rady.

Do góry