zaczekaj spokojnie, promo ma trwać ponad miesiąc
na początku ludzie się rzucili to i mają problemy techniczne
tak swoją drogą to jak oni chcę cokolwiek sprzedać, skoro przez 2 pełne miesiące rozdają bez ograniczeń i za darmo
przecież z góry wiedzieli, że wycieknie to z gazetki do netu, a jak jest juz w necie to wszyscy trochę zainteresowani wiedzą
bullguard IS 1000 licek rozeszło się w kilka-naście/dziesiąt minut
subiektywnie - bo to trzeba sprawdzić na własnym kompie
bis zamulal mi równomiernie całego neta, TP zamulał otwieranie niektórych tylko stron
dla systemu oba były podobne
ALE trzeba to przetestować na swoim własnym kompie, bo to przymulanie zależy od jednostki a nie jest regułą
Niestety musiałem przywrócić kopię forum, więc kilka postów zjadło.
Jeśli chodzi o zdobycie licencji to najprostszym sposobem jest zainstalowanie jakiegoś programu VPN, np darmowej wersji Cyberghost lub ostatniego z promo Steganos Anonym.Po instalacji i uruchomieniu odwiedzacie stronkę zpromo i dostajecie bez żadnych problemów kluczyk.Gdyby jednak ktoś nie chciał zaśmiecać systemy programami VPN, może wpisać niemieckie proxy bezpośrednio w przeglądarce.Jak to zrobić, macie tutaj opisane http://programyzadarmo.net.pl/forum/poradniki-tutoriale-f25/proxy-poradnik-dla-nowicjuszy-t1341.html
właśnie go zainstalowałem, dobrze że licencja leci dopiero od momentu wpisania klucza 365 dni
a nie od momentu ukazania się promo, pakiet jest rzeczywiście lekki w process explorer 5 procesów zjada ~20MB
ale muli system, komputer dość długo startuje a i przeglądarka chodzi kiepsko
u mnie komputer stracił kopa po przeinstalowaniu nortona na bitdefendera
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.